Ne znaju za sramotu! Nakon ponižavanja Narodne skupštine RS, vlast i lično ponižava poslanika (Video)


Ne znaju za sramotu! Nakon ponižavanja Narodne skupštine RS, vlast i lično ponižava poslanika (Video)

Bruka i težak incident na kraju sinoćnjeg zasjedanja Narodne skupštine Republike Srpske, ministar Vojin Mitrović psovao majku narodnom poslaniku Nebojši Vukanoviću.

Režim nastoji da obesmisli te narodu zgadi i ogadi sve, pa je bez ikakve potrebe i obrazloženja sjednica Narodne skupštine Republike Srpske produžena do skoro 23 časa, iako je po Poslovniku predviđeno vrijeme za rad do 20 sati. Atmosfera u sali bila je veoma napeta od početka sjednice, predsjedavajući Stevandić na sve moguće načine pokušava da ponizi poslanike opozicije držeći im predavanja i komentarišući svaku diskusiju, kao neki profesor i cenzor, a kulminacija i najveći incident se dogodio na kraju sjednice.

Nakon što sam ministru privrede Vojinu Mitroviću postavio pitanje da li je njegova supruga investitor solarne elektrane od 260 miliona maraka u Bileći, odakle mu novac i da li se nalazi u sukobu interesa, jer kao ministar odlučuje o koncesiji svoje supruge, ministar je prvo pozitivno odgovorio i potvrdio da su informacije tačne, da ima 600 miliona maraka a onda mi, ničim izazvan, opsovao majku.

Umjesto da ga kazni i izbaci sa sjednice, u kojoj je gost, ministri su sluge koje odgovaraju na pitanja poslanicima, Stevandić se obrušio na mene likujući i tražio od obezbjeđenja da me izbace iz sale, tvrdeći da mi niko nije psovao, kako je pola minuta ranije opomenuo Mitrovića zbog psovki.

Bruka i sramota šta rade od najvažnije institucije Republike Srpske, kako se ponašaju i kako sve urušavaju, a bez obzira na cjenu borićemo se za svoje, kao i dostojanstvo Narodne skupštine Republike Srpske.

Pogledajte video prilog na kome se jasno čuju psovke i cijeli incident..

 

Diskusija koja je iznervirala bahatog papka i preletača Vojina Mitrovića…

 

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter