Ne volimo da delimo nasu intimu: Rada Manojlović otvoreno o vezi sa Harisom i spekulacijama o njihovom odnosu

Ne volimo da delimo nasu intimu: Rada Manojlović otvoreno o vezi sa Harisom i spekulacijama o njihovom odnosu

Pevačica Rada Manojlović je u novom izdanju naše emisije "IDJHOT" otvoreno govorila o svojoj vezi sa Harisom Berkovićem, ali i o naslovima u medijima koji nisu bili istiniti.

Rada je našoj voditeljki Danici Nikolić na početku otkrila kako pripadnici sedme pišu o njoj i njenom privatnom životu, ali i o tome kako nema dovoljno novca za pesme zbog čega je navodno podigla kredit.

- Strašno je što se o meni na taj način piše. Pomalo sam razočarana u pojedine medije zato što sam ja neko ko kad je u akciji, ne računajući ovu koronu, svi pripadnici sedme sile znaju vrlo dobro znaju da sam ažurna non stop. Javljam se uvek i izlazim u susret za paparaco fotke, slikanje, intervjue i komentare. Ne razumem potrebu da se konstantno provlačim po medijima nešto. Ja otvoreno kažem da sam sa sela, jer to ne doživljam kao da sam na Marsu. Pozove me novinar i pita da se slikamo i ja kažem da sam kod tate na selu, a sutradan naslov: "Rada nema gde da živi i od čega da živi, vratila se kod tate da jede kokošja jaja." - priznala je Manojlovićeva i dodala:

- Prekinula sam kontakt sa takvim novinarima. Moja poslovica je da "kolju bika za kilo mesa, stvarno ne ide". Koliko puta su me pitali da li mogu da napišu nešto iako nije istina, jer njima to treba za neku priču. I onda ja vagam, okej nije mnogo daleko od istine i ne smeta mi toliko. Onda kažem: "Dobro, ako ti toliko znači, napiši, ali neka bude usluga jer nije čista istina." Oni tako pišu, onda se opuste i tako nešto dodaju i izmisle. Ja nikad ne demantujem, jer to novinari jako mrze. Oni onda misle da sam dobra i da neću da se svađam i da ih tužim, i misle da mogu sve. Odlaze u totalnu krajnost. Na neki način zloupotrebljavaju moju dobrotu.

Pevačica se dotakla i svog ljubavnog života i svoje veze sa Harisom Berkovićem, o kojoj mediji spekulišu već duže vreme i istakla da im je odlično.

- Zajedno smo od 2016, dakle peta godina. Bilo je i za nas jako loših naslova oko kojih se u jednom periodu nismo toliko potresali, jer stvarno su nam stavljali mnogo lepe slike na naslovne strane i onda razmišljam: "Dobro, barem smo lep par na slikama." Ne verujem da ljudi veruju baš u ovo. Prođe jedan naslov, oni ne poveruju, drugi, treći, peti na tu temu, sto puta izgovorena laž, vrti se ljudima u glavi. Pustili smo ih jednom, nismo demantovali, pisali su gluposti i izmislili ceo intervju u kome kao moj tata ne voli Harisa. Vremenom je to počelo da nam smeta, pa sam se ja još više povukla, više ne pričam ni dobro ni loše - objasnila je pevačica, koja se osvrnula i na svoje fanove.

- Imaš i dobronamerne ljude, fanove. Vidim po njima po načinu na koji napišu poruku: "Rado, molim Vas, nije bilo više od godinu i po dana vaše slike, je li sve u redu?" Onda ja to interno kažem: "Sve je u redu, nemojte da brinete." Mi to ne volimo da delimo na Instagramu neku intimu - zaključila je ona.

U novom IDJHOT-u, koji se emituje na IDJTV-u petkom u 20 sati i na IDJTV Youtube kanalu u ponedeljak u 12 sati, možete saznati šta je Rada rekla o novim pesmama koje je spremila, svojoj odevnoj kombinaciji koju su kasnije nosile Kim i Jelena Karleuša, ali i odnosu sa Katarinom Grujić.

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter