Ne može se zaposliti u struci: Skidam se i tako zarađujem


Ne može se zaposliti u struci: Skidam se i tako zarađujem

Otkako je procvjetala platforma OnlyFans, sve više Hrvatica se skida za nju i tako zarađuje novac. Među njima je i Klaudia Sentinela (24), koja na društvenim mrežama ima umjetničko ime Afrodita.

Djevojka dolazi iz Trogira i po zanimanju je vizažistica i kozmetičarka, ali trenutna situacija s pandemijom korona virusa onemogućila joj je da radi u struci. "Posao u struci kao kozmetičarka nisam mogla pronaći, iako sam ga tražila. Taj tip posla sam baš voljela, a grana koja mi se najviše svidjela je bila šminka. Stoga sam išla u Splitsku školu ljepote za vizažiste kako bih bila bolja u tome. Na proljeće sam željela privatno se početi baviti šminkanjem, ali zbog korona virusa to nije bilo moguće",  govori Klaudia za portal 24sata.hr.

Stoga je došla na ideju da poput mnogih influencerki i Hrvatica otvori profil na sve popularnijoj platformi OnlyFans. "Napravila sam svoj profil na OnlyFansu prije otprilike tri sedmice. Zadovoljna sam početnom zaradom. Nikada počeci nisu lagani i teško se probiti. Ali, svejedno mislim da mi dobro ide i da guram svoj imidž", govori ona.

Upravo manjak ponuda poslova u struci vizažistice i kozmetičarke nagnao ju je da se počne skidati za novac putem interneta. "Otvorila sam OnlyFans radi zarade, ponajprije zbog nemogućnosti nalaska posla. Ne smeta mi niti imam predrasuda po pitanju pokazivanja svog tijela u javnosti", rekla je Afrodita.

Kako je napomenula, svaki novi početak je težak, ali njoj fotografiranje u golišavim izdanjima nije predstavljalo problem. "Nije mi bilo čudno nimalo jer se osjećam privlačno kao osoba. Imam dosta samopouzdanja i jak karakter. Otvoreni sam tip osobe", riječi su kojima se Klaudija opisala.

Mjesečna pretplata na njezin OnlyFans profil, na kojemu objavljuje eksplicitne snimke i slike, iznosi 15 dolara, odnosno nešto više od 90 kuna. S vremenom će ta cijena rasti. "Zasad se još nisam uspjela osamostaliti, ali se nadam da će to biti uskoro", govori ona. U svega tri sedmice, prikupila je 20 pretplatnika koji redovno prate njezin sadržaj. "Zadovoljna sam kako napreduje", iskreno govori Klaudija.

Nove fotografije objavljuje više puta sedmično, a prije njega obavezno na Instagramu objavi mali uvid u njezin OnlyFans profil. Na Instagramu je skupila već 2.000 pratilaca, koji prate kad će izaći neka nova seksepilna slika ili snimka.

Osim grudi, u prvom planu na fotografijama joj je i stražnjica, za koju su je mnogi pitali je li prirodna. Komplimenata za golišavo fotografisanje, naravno, ne nedostaje. "Sadržaj je za starije od 18 godina. Dobijam od korisnika redovito komplimente, podršku, ideje. Zadovoljni su mojom stranicom", otkriva Klaudia.

Iako bi se pretpostavilo da djevojke koje objavljuju golišav sadržaj na OnlyFans platformi nemaju momka čini se kako su to samo krive predrasude. Poput mnogih djevojaka, od kojih neke čak u svoj sadržaj na toj stranici uključe i partnere, i Klaudijino srce je već ukradeno. "Zauzeta sam. Moj partner prihvata to čime se bavim. Što se tiče porodice, majka i prijateljice su mi podrška. Drugi nemaju posebno mišljenje o tome. Kad je lova u pitanju, dobro je", kaže Klaudia.

Iako su joj prva ljubav šminka i kozmetika, kad prođe krizna situacija uzrokovana pandemijom korona virusa, Klaudia ne planira odbaciti svoj OnlyFans profil.

Voljela bi pronaći ravnotežu između posla i golišavog fotografisanja te na oba načina zarađivati novac. "Kad prođe korona, planiram se baviti i šminkanjem i OnlyFansom. Oboje volim jednako",  zaključuje mlada kozmetičarka.

Inače, iza ove platforme stoji Timoto Stokeli (37), kojeg su prozvali "kraljem kućnih uradaka". U karantinu mu je biznis procvjetao. On sad živi u skupocjenoj vili u Stortfordu.

Izvor: nezavisne.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks