Nataša Miljanović Zubac: Ko su sluge Mafije, korumpirani političari, tužioci, čelnici Policije RS (Video)


Nataša Miljanović Zubac: Ko su sluge Mafije, korumpirani političari, tužioci, čelnici Policije RS (Video)

Ko je zapalio automobil novinarki RTRS-a nakon priloga o rutama šverca droge i cigareta, prekograničnom kriminalu između Crne Gore i Hercegovine, i ko upućuje prijetnje njoj i članovima njene porodice?

Zašto policija nije rasvijetlila slučaj, kakve su veze političara, kriminalaca, pravosuđa? Kakve su veze čelnih ljudi Policije Republike Srpske sa kriminalnim strukturama i zašto niko ne pokušava da raspakuje policijski kartel?

Ko je iz Trebinja naručio verbalni napad lažnog crvenog vojvode Vojislava Šešelja na novinarku, preko Heppy televizije, i kom je bilo u interesu da je pokuša diskreditovati lažnim optužbama, koje su plasirane preko Šešelja? Zašto nije rasvijetljeno ko je novinarki slao prijetnje i zapalio automobil?

Nakon zapaljenog automobila novinarke RTRS-  Nataše Miljanović Zubac, umjesto da joj bude podrška, menadžment ove medijske kuće okreće joj leđa. Osoba iz menadžmenta zove direktora Policije Republike Srpske Sinišu Kostreševića koji nakon tog poziva mijenja procjenu bezbjednosti koju je novinarki uradila PU Trebinje. Kako je u tom pozivu osobe iz RTRS-a direktoru policije RS rečeno –nije dobro bilo imati novinarku javnog servisa bezbjednosno ugroženu uoči parlamentarnih izbora. A, njen život- nije bitan. Samo izbori.

Borba sa mafijom ove novinarke traje dugo, posebno nakon smrti supruga koji joj je prije svoj smrti ispričao sve o prekograničnom švercu,  učešću u tome zaposlenih i rukovodstva Granične policije BiH u kojoj je bio zaposlen. Rekao joj je rute, imena i rečenicu koju nikada nije zaboravila- izdale su me kolege.

Nataša Miljanović Zubac poručuje-  Pandorina kutija se otvara, procese niko neće zaustaviti, nema nedodirljivih.

Pogledajte video prilog u kome Nataša skoro sat vremena svjedoči o kriminalu, korupciji, zloupotrebama, vezama političara, Mafije, policije i pravosuđa…

 

Autor: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter