Nasilništvo: U -odbrani Srpske- banjalučki odbornik SNSD i njegov brat maltretirali svatove na svadbi (Foto)

Nasilništvo: U -odbrani Srpske- banjalučki odbornik SNSD i njegov brat maltretirali svatove na svadbi (Foto)

Dodikovi psihopatološki jurišnici Momčilo Antonić, narodni poslanik, i njegov brat Đuro “u odbrani Republike Srpske": Iživljavali se nad gostima na svadbi u Prnjavoru; Starog svata čupali za obraze, šutirali nogama muzičare; Nakon toga u “Aquariusu” pretukli dvojicu mladića i demolirali im automobil.

Uzdanice Milorada Dodika Momčilo Antonić, narodni poslanik i njegov brat Đuro Kroner Antonić, napravili su teški nasilnički lom u Prnjavoru, 14.05. ove godine.

Bahati prostaci, sinovi Save Antonića Dodiku bliskog teškog kriminalca, prvo su bili na svadbi, sada već čuvenoj po tome što je neko od gostiju “srušio dron”, pucajući nasumice u vazduh.

“Leteći bojler”, kako dronove zove Dodikov šef Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske, nije doletio ni sa kakvog ratišta, već je služio za snimanje svadbe. 

Njegov pad je ništa, šta su na istoj svadbi počinili kronirani i prešmrkani Dodikovi mladi jurišnici, spremni uvijek fizički nasrnuti na slabije od sebe.

Ta dva Idiota, Momčilo koji je, zato što je poptuni kreten, zaslužio poziciju narodnog poslanika Sekte i njegov brat Đuro, došli su nepozvani na pomenutu svadbu, a da nisu znali ni mladence ni njihove roditelje.

Ubijeđeni da je riječ o njihovom roblju, Drogirani Pijani Kreteni su šutali muzičare, teško vrijeđali goste, da bi vrhunac “odbrane Republike Srpske” bilo čupanje obraza Starog Svata.

Nakon toga, Stari Svat ih je izbacio sa svadbe, a Dodikovi mladi nasilni monstrumi otišli su u noćni klub “Auarius” koji drže kriminalaci Bogdan Nikolić i Goran Dodik, brat Milorada Dodika.

Tu je Dodikov “priraštaj” nastavio sa bahatim i nasilnim ponašanjem.

Iz čista mira, zajedno sa još nekolicinom sektaša, pretukli su dvojicu mladića i demolirali im automobil.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Sluga Ponizni Tomaš sutradan je tražio pretučene mladiće da ih moli da ne podnose tužbe protiv Dva Dodikova Debila, čak nudio i novac.

Foto: Milan Pilipović/Darko Tomaš

Svi sve znaju o ovim teškim incidentima u Prnjavoru, ali se ćuti, jer sektaši prijete odmazdom. 

Dodik nastavlja da “brani RS” čak i po svadbama i noćnim klubovima nasiljem, brutalnošću i bolesnim ponašanjem svojih “vedeta” čiji IQ nije čak ni blizu nule.

Kriminalna porodica Antonić je željna slave, a nerijetko i pucaju, osim što su “navučeni” na sve - od alkohola do opijata.

Kako vrijeme bude odmicalo, a Dodik dalje tonuo u živo blato sopstvenog otrova i mržnje, sa lanaca će biti pušteno mnogo više životinja nego što su to Antonići; I mnogo opasnijih Životinja.

Dodiku je samo još nasilje preostalo - na svim ostalim poljima je ponižen. Šef "Bojlera iz Bakinaca" Milanović nije baš najzadovoljniji, jer ne zna kud će sa tim “Bojlerom iz Bakinaca” teškim “metar i po”?! 

Vjerovatno će ga baciti na Andreja Plenkovića.

Što se Idiota Antonića tiče, tata bi ih trebao što prije poslati na brojna liječenja.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter