Poslanik Nebojša Vukanović o zarobljenom RTV servisu Srpske i pismu gl. i odg.urednici IP RTRS (Video)

Poslanik Nebojša Vukanović o zarobljenom RTV servisu Srpske i pismu gl. i odg.urednici IP RTRS (Video)

Pismo Marijani Đurđević, al nije ljubavno. Već tri godine nisam dobio ni sekundu, bukvalno ni sekundu vremena kao narodni poslanik u zarobljenom Javnom servisu Republike Srpske, iako sam vjerovatno jedan od aktivnijih poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Ne samo da nikada nigdje nisam gostovao u nekoj emisiji, već ni na sajtu, a ne na televiziji, nije prenesena neka moja izjava.

Cenzura ide toliko daleko da čak sa programa RTRS-a skidaju emisije gostiju ako su se slučajno sa mnom negdje sastali, fotografisali ili popili piće prije emisije, kao što je nedavno bio slučaj sa Mlađanom Đorđevićem, jer emisija kod Vanje Furtule, koju je snimio par dana prije objave fotografije sa mnom, bila je najavljivana, ali nikada nije emitovana. Razlog je – gost se fotografisao sa Vukanom!

Istovremeno dobijam prostor u splitskoj Slobodnoj Dalmaciji, Dubrovačkom Vjesniku, podgoričkom Danu, beogradskom Danasu i drugim medijima iz regiona.

Zbog toga sam odlučio da pošaljem jedno pismo glavnoj i odgovornoj urednici Informativnog programa  RTRS-a Marijani Đurđević i drugim urednicima RTRS-a, sa kopijama intervjua koje sam uradio, kako bi bar tako saznala neke moje političke stavove.

Detaljnije u video prilogu…

 

Autor: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: N1
Video: nebojsavukanovic.info/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter