Nakon puno godina Vesna Zmijanac priznala kome je posvetila pjesmu -Nevjera moja bio si ti-


Nakon puno godina Vesna Zmijanac priznala kome je posvetila pjesmu -Nevjera moja bio si ti-

Vesna Zmijanac bila je velika zvijezda još u staroj Jugoslaviji, što je i dan danas, a tokom njene dugogodišnje karijere mnogo se pričalo o njenim ljubavnim romansama.

Naime, javnost je bila upoznata sa trogodišnjim Vesninim brakom sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, a za krah braka optužena je njena koleginica Zorica Brunclik, sa kojom je Kemiš i dan danas u skladnoj bračnoj zajednici.

Kako je pjesmu “Nevero moja” komponovao Kemiš, a koja je i dan danas jedna od Vesninih najvećih hitova, mnogo se spekulisalo da je ona posvećena upravo njemu. Međutim, pjevačica je svojevremeno priznala da je ovaj vanvremenski hit namjenjen njenom kolegi Halidu Muslimoviću, u koga je godinama bila zaljubljena.

Vesna i Halid zajedno su načinili prve korake na estradi, a on je osamdesetih bio njena velika ljubav.

“Kada je Halid izdao album “Učini bar jedan pogrešan korak”, shvatila sam da je to pjesma namjenjena meni, nakon čega sam donijela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Poslije toga sam Halidu posvetila pjesmu “Nevjera moja bio si ti””, rekla je Vesna Zmijanac.

Inače, Muslimović je bio zaljubljen i u Zlatu Petrović, ali ona nije u njega.

“Jedno vrijeme sam kod njega i živjela, jer smo mnogo putovali tada, imali smo tri koncerta dnevno. I tada je meni Halid govorio da sam ja njegova neostvarena ljubav, a ja mu kažem: “Čekaj, maco, red je podugačak””, našalila se Zlata.

Halid se, inače, oženio pjevačicom Adelisom Hodžić.

Izvor: alo.rs/avaz.ba/express.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter