Nakon pobede nad Tenisom, Đoković govorio o svojoj povredi!

Nakon pobede nad Tenisom, Đoković govorio o svojoj povredi!

Srbin ima problema sa vratom. Novak Đoković, najbolji teniser sveta, bio je zadovoljan posle pobede nad Tenisom Sandgrenom 2:0 (6:2, 6:4). Srbin ima manjih problema sa vratom, zbog toga je odustao od igranja u dublu i kaže da se situacija popravlja. - Mnogo bolje danas. Velika je razlika kada imam mobilnost sa vratom prilikom servisa, onda imam veće samopouzdanje kada serviram. Procenat prvog servira može biti bolji. Sve u svemu bila je dobra partija, dobro sam se kretao, osećao dobro i zadovoljan sam - rekao je Novak posle meča.

Podloga na Mastersu ove godine je nešto brža, s tim je saglasan i Đoković. - Mislim da je mnogo brža podloga. Očigledno je brže i to favorizuje servere. Igrači poput Raonića, Iznera, Štrufa – mog sledećeg protivnika. Nadam se da ću moći da mu čitam servise i riterniram dobro, te da imam preciznost kod svojih servisa. Sve se vrlo brzo dešava, morate da budete na oprezu - istakao je najbolji teniser planete.

Naredni Novakov protivnik, Jan-Lenard Štruf je ove nedelje pobedio Aleksa de Minora, Denisa Šapovalova i Davida Gofana. - On je kvalitetan igrač, napreduje u poslednjih par godina. Njegov servis je velika prednost. Dobro se kreće za igrače njegove visine. Pobede koje je imao ove nedelje su impresivne i zaslužuje da bude ovde - zaključio je Đoković.

Foto naslovna: Rojters
Izvor: srbijadanas.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks