Nakon eksplozija kod Beograda: Policija blokirala cestu, ne dozvoljavaju prolazak vozila 3 kilometra oko fabrike...

Nakon eksplozija kod Beograda: Policija blokirala cestu, ne dozvoljavaju prolazak vozila 3 kilometra oko fabrike...

U jučerašnjem incidentu su poginule su dvije osobe, a silina eksplozije bila je tolika da su oštećeni i mnogi okolni objekti.

Danas prilaz fabrici u Leštanima u kojoj se jučer dogodila eksplozija sa autoputa je i dalje zatvoren, kao i iz pravca Smederevskog puta.

Na Kružnom putu Leštani, tri kilometra od fabrike, policijska patrola ne dozvoljava vozilima da prođu, tako da to nije dozvoljeno ni medijima.

Policijske patrole zatvorile su Kružni put Leštane iz oba pravca. Prolaz je dozvoljen samo radnicima koji rade u blizini i to uz legitimacije.

Medijske ekipe pokušavaju da uđu u Leštane sa Smederevskog puta, na kome je gužva.

Nakon jučerašnje eksplozije, koja se dogodila u fabrici raketnih goriva, hitne službe su u pripravnosti. Poginule su dvije osobe, a silina eksplozije bila je tolika da su oštećeni i mnogi okolni objekti. Jedna od žrtava je muškarac star 38 osam godina.

Povrijeđeno je 16 osoba, a jedna osoba je na reanimaciji sa teškim povredama, dok su ostali sa ortopedskim povredama i opekotinama prevezeni u Urgentni centar i na VMA.

Prema jučerašnjim informacijama, u fabrici se nalaze rezervoari sa kerozinom, zbog kojih prijeti opasnost od novih eksplozija, piše "Telegraf".

Izvor: slobodna-bosna.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter