Najveći -srbomrzac- i -rusomrzac- Balkana čestitao izbornu krađu i -pobjedu- najvećem -rusofilu- i -srbendi- Balkana?

Najveći -srbomrzac- i -rusomrzac- Balkana čestitao izbornu krađu i -pobjedu- najvećem -rusofilu- i -srbendi- Balkana?

POBRATIMI – Dodik se obradovao Milivoj čestitki. Iako je Milo Đukanović u poslednje vrijeme u javnosti prepoznatljiv po izrazito antisrpskim i antiruskim stavovima, napadima na Srbiju, Rusiju i Srpsku pravoslavnu crkvu, „velika“ lažna Srbenda, rusofil i vjernik pohvalio se danas na svom tviter-nalogu čestitkom koju je primio od kolege, predsjednika Crne Gore.

Po stilu i pisanju vidi se da je srećan i ponoson jer ga se sjetio i čestitao krađu duhovni učitelj i politički otac, od koga je prepisao sve lekcije stvaranja prikrivene diktature, jednoumlja, totalitarnog kriminalizovanog društva i partijske države.

Milo mu je uzor, njegov model krađe glasova i prekrajanja izborne volje građana, pljačke i pokoravanja naroda, a imali su sličan razvojni put, od mladih Titovih pionira, skojevaca i komunista, potom Srbendi i poslušnika Slobodana Miloševića, obojica su mu istovremeno zabili nož u leđa krajem 90-ih, postali dašak svježine na Balkanu, saradnici i marionete Amerikanaca.

Obojica opstaju na vlasti pljačkajući sopstveni narod i građane, izazivajući duboke podjele, igrajući ulogu  lažnih nacionalista, srpskog i crnogorskog, kriminalizujući pokorene zemlje pretvarajući ih u raj za kriminalce i klanove, protektorat pod kontrolom Mafije.

Zbog toga se ne treba čuditi emocijama i oduševljenju, jer sličan se sličnom raduje, a vjerujem da se Milo Đukanović postidi kad vidi kako je priučeni mesar iz Laktaša, koji je obnavljao razrede Poljoprivredne srednje škole, unaprijedio njegov nakaradni sistem na veći „level pro“, zbog čega Milo uskoro odlazi u prošlost a pitanje je kada će se naš narod dići, kao u Crnoj Gori, organizovati se, braniti svoju volju i reči DOSTA JE!

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter