Najveća blamaža u istoriji boksa: Mejveder i Mekgregor sve prevarili

Najveća blamaža u istoriji boksa: Mejveder i Mekgregor sve prevarili

Najskuplji borilački spektakl svih vremena, bokserski meč Flojda Mejvedera i Konora Mekgregora bio je "velika muljaža", tvrdi član bokserske Kuće slavnih Džim Lempli.

Ovaj stručni komentator duže od 30 godina prati najveće bokserske događaje i smatra da je više nego očigledno da je Mejveder pustio Mekgregoru prve tri runde, te da je dozvolio da meč ode do 10. runde samo zbog navijača.

- Mejveder nije u penziji. Zašto bi bio? Pa kreirao je najveću muljažu u istoriji borilačkih sportova - rekao je Lempli.

- Pustio je Konoru tri runde kako bi MMA svijet imao o čemu da priča, a onda je meč rastegao do 10 runde. Sve je to namještaljka. Vjerujem da postoji još budala na ovom svijetu koji će dozvoliti da Flojd zaradi novih 150 miliona ili više" - kaže on.

Novinar je Lemplija pitao je li siguran da je Mejveder pustio prve tri runde, a on je odgovorio: "O, da. Naravno. To je bilo i više nego očito".

Na pitanje da li misli da će Mejveder rizikovati stoprocenti učinak u karijeri zbog novog povratka, sa sigurnošću odgovorio: "Rizikovati? Rizikovati? Јesi li upravo povezao riječ rizik s Flojdom Mejvederom? Tu nema nikakvog rizika."

 


Izvor: Agencije