Najmlađa Kardašijanka u drugom stanju?


Najmlađa Kardašijanka u drugom stanju?

Jedina članica klana Kardašijan-Džener koja nije majka sudeći po natpisima svetskih medija i spekulacijama na društvenim mrežama, uskoro će to i da promeni.

Svi upućeni u prilike u porodici Kardašijan-Džener znaju da su se skoro sve sestre ostvarile u ulozi majke: Kortni Kardašijan ima troje, Kim četvoro, Kloi jednu ćerku, kao i njihova polusestra Kajli Džener. 

Uskoro bi u tome mogla da im se pridruži i Kendal, makar sudeći po profilu njene majke Kris Džener na Tviteru.

Čuvena "mamadžerka" je, naime, na ovoj mreži napisala svojoj ćerki: "Možeš ti to!" i dodala emotikon u obliku flašice za bebe.

 Kendal je na to odgovorila ,,Mama, ovo izgleda kao objava trudnoće!" 

Vrlo brzo počeli su da se nižu komentari u kojima se raspravlja je li Kendal zaista u drugom stanju, da li je u pitanju slučajna greška ili možda još jedan marketinški potez Kris Džener kako bi se malo više pisalo o njenoj ćerki. 

Mnogi su poverovali da zaista manekenka jeste u drugom stanju, a neki veruju da je Kendal samo naučila da menja pelene svojim sestričinama i sestrićima. Zatim ima i onih koji veruju da je ovo samo marketinški trik, te su Kris Džener pohvalili da je najbolji menadžer na svetu i da na pravi način zna da skrene pažnju na sebe i svoje ćerke. 

Foto naslovna: accessonline.com

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter