Šnajder i njegova žena nađeni mrtvi

Šnajder i njegova žena nađeni mrtvi

Dva tela pronađena su danas oko 11 sati u stanu u Beogradu u naselju Voždovac, a kako portal Nova.rs saznaje sa lica mesta, reč je o supružnicima Jovanu (80) i Danici (83) Popović. Inače, kako saznajemo, oboje su bili bolesni i u stanu su živeli sami. Tela su pronađena u prizemlju zgrade koja se nalazi u Ulici Jove Ilića, a trenutno je na terenu policija, koja vrši uviđaj. Kako saznajemo od komšija, ovaj par, inače penzioneri, duže vreme niko iz zgrade nije viđao i u stanu su živeli sami, odnosno nisu imali dece. “Dana je duže vreme bila bolesna, a koliko znam, Jovan je bio dijabetičar. Nismo ih viđali neko vreme, poslednji put sam srela Jovana pre nekih 15 dana”, rekla je komšinica za naš portal.

I druga komšinica ističe da je reč o jako dobrim ljudima. “Koliko znam, Jovan je bio šnajder u Francuskoj, božanstveni ljudi. On se neverovatno lepo brinuo o Danici, koja je koliko znam bila dementna. Pitala sam Jovana tada kako je, on je rekao: “Nije dobro, draga””, kaže komšinica i dodaje da je Jovan, između ostalog, prodavao med.

Podsetimo, tela supružnika pronađena su danas oko 11.30 sati, a ekipa Hitne pomoći po dolasku na teren mogla je samo da konstatuje smrt supružnika.

Izvor: nova.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks