Monstruozna krađa izbora 02.10.2022. Ukradeno oko 80.000 glasova za nivo predsjednika RS (Foto)

Monstruozna krađa izbora 02.10.2022. Ukradeno oko 80.000 glasova za nivo predsjednika RS (Foto)

Jelena Trivić je pobijedila na izborima za predsjednika Republike Srpske; Dodik je naredio masovnu krađu i prevare, jer mu je to bila jedina opcija da “pobijedi”; Izbori će morati biti ponovljeni u nekoliko gradova i na brojnim biračkim mjestima širom RS.

Jelena Trivić pobijedila je Milorada Dodika u trci za predsjednika RS.

Rezultati koji se objavljuju su rzultati Dodikove masovne krađe glasova, posebno u Doboju i Zvorniku.

Sekta je krala glasove širom RS; Falsifikovali su zapisnike sa biračkih mjesta, glasove Trivićeve su upisivali drugim kandidatima za predsjednika RS.

CIK će morati da ponovi glasanje; Nije realno očekivai da se to desi u cijeloj RS, ali u nekoliko gradova sasvim izvjesno, kao i na niz biračkim mjesta širom RS.

Dodik se oslučio za Prevaru kada je shvatio da je izgubio izbore i to se znalo još par dana prije. 

Kada je uvidio da gubi naložio je masovnu, prljavu krađu.

Opozicija to ne smije dozvoliti, ni CIK niti bilo ko - da Prevarant, Falsifikator sjedi na poziciji predsjednika RS.

PDP, SDS, Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića moraju istrajati na ponavljanju izbora, kao što Milorad Dodik, Obren Petrović, Zoran Stevanović Gladni i brojni drugi koji su uništili izborni proces moraju odgovarati krivično zbog toga.

Dodik se neće lako predati; Nikada ga ne treba potcjenjivati, ali on je završena politička priča. I zbog svega kriminalnog što je učinio na izborima održanim 02.10. mora odgovarati. 

Da li će po RS da se vrzma još mjesec ili dva nije ni bitno; Važno je da mu se ne dozvoli, kao ni njegovim slugama sektašima, da enormnom krađom glasova opstane na političkoj sceni, jer je u izbornoj borbi glatko izgubio.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Dodikova krađa glasova na izborima je monstruozna: Ukradeno oko 80.000 glasova za nivo predsjednika RS

Krađa glasova na izborima koju je izvršio Milorad Dodik je monstruozna. Takva drskost nije neočekivana od individue poput njega. Upravo suprotno.

"Pobjeda ili Prevara", odavno je poznati Dodikov "izborni" slogan. Najčešće ke Prevara. kao i na opštim izborima održanim 02.10. ove godine.

Ukradeno je, prema mojim potvrđenim informacijama, oko 80.000 glasova za nivo predsjednika Republike Srpske.

Unutar tih 80.000 je i 32.773 nevažećih listića, koliko je zvanično objavio CIK.

Bitno je pregledati te nevažeće listiće, jer če se uočiti da je na gotovo svim uz ime Jelene Trivić, iksirano još neko od imena kandidata za predsjednika RS, kako bi listić bio nevažeći.

Cijela akcija brutalne otimačine krenula je kada je Dodik shvatio da gubi izbore. U tom trenutku Trivićeva je imala prednost od oko 17.000 glasova u odnosu na njega.

Tada počinje sektaški “izborni” pir - Oko izbornih mjesta, posebno u Doboju, Zvorniku, Prijedoru, pojavljuju se naoružani civili; Neki od njih upadaju na izborna mjesta; Ubacuju se glasovi za Dodika.

To je samo dio; Policija nije ništa preduzimala, jer su bili instruisani.

U Zvorniku, na primjer, nisu uopšte tražili lične karte glasačima, “pomagao” je svako ko je htio; Isto se dešavalo i u Doboju, gdje je jedan sektaš glasao na pet mjesta…

To je samo dio brutalnih prevara. 

Nakon toga, odjednom Dodik dolazi do “prednosti” od 30.000 glasova; Kakva komedija!

Ali, Dodik je opasan I na sve spreman, pa je ovolikom krađom glasova unaprijed one koji trebaju stići iz inostranstva. A on očekuje da najveći broj građana u dijaspori glasa za Trivićevu.

Dodik je bio spreman I na sukobe I to oružane. Na terenu je bilo oko 3.500 naoružanih policajaca, a toliki broj ih je čekao u rezervi, spremni da se odazovu odmah ukoliko se ukaže potreba.

Tako je namjeravao svaki eventualni bunt brutalno ugušiti. Dodik je i dalje spreman na svaku vrstu obračuna, sjestan da nema kud.

Užas je kakva je bolesna, toksična, izdajnička individua nasiljem gospodari narodom držeći ga kao roblje.

Svi oni koji tvrde da je “izborni proces unaprijeđen” su loše šaljivdžije; Možda na papiru, ako na to misle, ali na terenu, na glasačkim mjestima u cijeloj RS, takozvani izborni proces je najobičnija farsa; Preciznije, to je prebrutalna otimačina glasova koju sprovodi Diktatorska Dodikova vlast. (nastaviće se)

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter