Momak kupio Dari Bubamari stan od 550.000 evra


Momak kupio Dari Bubamari stan od 550.000 evra

Dara Bubamara uskoro se navodno seli u luksuzni stan u Beogradu na vodi! Njen 21 godinu mlađi momak Marko Dujaković, zvani Toni, kaparisao je navodno nekretninu od 85 kvadrata u koju planira da se preseli čim se oženi folk pjevačicom.

Mladi biznismen već je kaparisao stan od 550.000 evra.

"Toni nije žalio para da usreći svoju dragu. Rekla mu je da bi volela da žive u Beogradu na vodi jer joj se mnogo dopada ta lokacija. Uostalom, tamo već stanuju njene kolege Đani, Viki Miljković i Neda Ukraden, pa joj se svidela ideja da budu komšije", priča dobro obaviješteni izvor i dodaje da mladi biznismen ništa nije prepustio slučaju.

"Pozvao je agenta za nekretnine i dogovorio se da pogleda nekoliko stanova u novogradnji. Tražio je da ima lep pogled na reku. Danima je išao i razgledao stanove, pa je tek onda doneo konačnu odluku i uplatio kaparu. Tek kada je sve završio, javio je Dari da imaju novi stan. Ona se oduševila i odmah je sina Kostu obavestila da se za nekoliko meseci sele iz Novog Sada u Beograd. U novom stanu će i Kosta imati svoju sobu. Toni je želeo da dečak živi sa njima i da se ni na koji način ne oseća zapostavljeno ", objašnjava sagovornik.

Dara i njen 21 godinu mlađi partner preseliće se u Beograd na vodi čim se vjenčaju. Vjenčanje planiraju u junu, kada im je godišnjica veze. Kako za sada stoje stvari sa pandemijom, neće praviti veliku svadbu, već će sve obaviti najužem krugu porodice i prijatelja - otkriva izvor.

Podsjetimo, pjevačica pored stana u Novom Sadu, za koji je iskeširala 200.000 evra, ima i nekoliko stanova u srpskoj prijestonici, a navodno je pazarila i stan od 60 kvadrata u Beogradu na vodi, za koji je dala 350.000 evra.

Izvor: kurir.rs/rtvhit.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter