Mnogi za sitne pare -hrane- i pomažu zlo Republike Srpske: Pri-pejd Marić na tezgi u Dodikovom SNSD (Foto)

Mnogi za sitne pare -hrane- i pomažu zlo Republike Srpske: Pri-pejd Marić na tezgi u Dodikovom SNSD (Foto)

Stari igrač Službe i Partije, vječiti i vjerni sluga svake vlasti Milomir Pri-Pejd Marić večeras gostuje u centrali Partije u Banjaluci, u Multimedijalnoj dvorani SNSD-a, gdje će za skromnu sinekuru održati predavanje članovima SNSD-a.

Izgleda da je malo što Dodika dovodi u svakoj krizi, posebno pred izbore, u svoju latinštinu zvanu „Ćirilica“, što ga glorifikuje i dovodi lažne analitičare da pljuju njegove političke protivnike, pa je došao do Banjaluke da nastavi svoj prljav novac, jer gladnima para nikad dosta.

Marić je porušio sve norme, postao sinonim za slugu u novinarstvu koja je izdala profesiju i pogazila sve norme u novinarstvu, služeći za novac moćnicima, ali sigurno je da ima dovoljno iskustva da ulizicama održi predavanje o poltronstvu.

Sinoć je u centrali SNSD-a nastupala izvjesna Katarina Grujić, a prije toga žurku za članove Partije organizovala je beogradska grupa Hariken. Provod i piće za sve članove Partije su neograničeni a pitanja je ko to i kako plaća!?

Naravno da sve ide na račun naroda i javnih preduzeća, i da će sve cehove 20 i kusur godina bahate vlasti plaćati narod, kajući se gorko zbog grešaka kojima je zlo opstajalo na vlasti.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter