Mlad mesec u ribama donosi veliku sreću: Evo koja tri znaka će je imati


Mlad mesec u ribama donosi veliku sreću: Evo koja tri znaka će je imati

Mlad Mesec donosi novi početak, ali ovaj koji nas očekuje 13. marta biće posebno emotivan i romantičan.

Mesec je u znaku Riba, najemotivnijem znaku Zodijaka. Bićemo podstaknuti da maštamo, sanjamo, volimo i posvetimo se stanju svoje duše, piše Lovesensa.

Svi ćemo zaroniti u more svojih osećanja - zadubićemo se u odraz sopstvene duše. Ova lunarna energija donosi još jednu magiju - pojačanje intuicije. Zato je mlad Mesec u Ribama odličan period da se posvetite duhovnom razvoju i da dopustite srcu da bude vaš vođa.

Tokom energije mladog Meseca i romantični spoj Venere i Neptuna ulazi u znak Riba, pa nastaje Stelijum u Ribama, što znači da ćemo biti suočeni sa intezivnim osećanjima. Vodeni znakovi će se lakše snaći u ovom talasu emocija u odnosu na druge, a evo za koja 3 znaka će mlad Mesec u Ribama biti najsrećniji:

Rak

Mlad Mesec vam donosi veliku sreću. Iako je vaša priroda takva da uvek igrate na sigurnu kartu, ovaj put ste spremni za avanture i nove doživljaje. Ovo je idealan trenutak da jačate svoju umnu i duhovnu stranu. Planirajte putovanja u budućnosti, posvetite se novom hobiju, počnite da učite novi jezik ili se podsetite starih veština. Vreme je da na svoje ideje gledate kao na idealne prilike za rast i napredak. Energija mladog Meseca u vama budi maštu, kreativnost, ali i sposobnost da manifestujete svoje snove.

Škorpija

Period mladog Meseca u Ribama za vaš znak je jedan od najprijtnijih trenutaka u 2021. godini. Kreativna inspircija vas podstiče da probudite svoje talente. Poezija, muzika, dizajn, pisanje, performansa - sve što sada ima veze sa umetnošću i estetikom ići će vam naročito od ruke. Ovo je takođe i romantičan period koji vam može doneti povezivanje sa nekom dušom koja je slična vama. Ako ste u vezi, pojačaće se strasti i obnoviti bliskost. Imaćete razigranu energiju deteta, a ona vam pomaže da se odmorite od svih teških osećanja koja su se nakupila u prthodnom periodu.

Ribe

Iskoristite maksimalno ovu divnu i prirodnu energiju koju vam donosi mlad Mesec. Stvari u vašem životu počinju naglo da se menjaju - želje, snovi, sistem vrednovanja. Ova promena će biti pozitivna i shvatićete da prolazite putduhovnog i emocionalnog razvoja. Postajete autentična verzija sebe. Očekuju vas i prijatna iskustva u ljubavi.

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter