Šmit, Dodik, Zoran Milanović - Trojac za konačno rješenje srpskog pitanja u BiH, njegov biološki nestanak

Šmit, Dodik, Zoran Milanović - Trojac za konačno rješenje srpskog pitanja u BiH, njegov biološki nestanak

Kristijan Šmit, Milorad Dodik, Zoran Milanović - Trojac za konačno rješenje srpskog pitanja u BiH, njegov biološki nestanak

1. Mafijaški “Bermudski trougao” koji čine teško korumpirani Kristijan Šmit, visoki predstavnik protiv BiH, psihički bolesni predsjednik Hrvatske Zoran Milanović i Milorad Dodik, veleizdajnik, saradnik SOA, megakriminalac kakav se rijetko sreće, odlučni su u namjeri da Srbe u BiH, preciznije u Republici Srpskoj, drže u koncentracionom logoru dok biološki ne nestanu sa prostora države.

2. Stvari treba nazvati pravim imenom i ne kriti se iza floskula, manipulacija i, posebno ne, navodnih dobrih namjera ka Narodu koji živi u RS. 

3. U Koncentracionom logoru “Republika Srpska” ne ubijaju zvjerski kao u Jasenovcu ili, pak kao u gasnim komorama nacističke Njemačke, već likvidiraju progonima, ucjenama, zastrašivanjem, mobingom, nasiljem, koje za posljedicu imaju teške bolesti; Smrtnost je mnogo veća od nataliteta. To su likvidacije na odloženo vrijeme. Plus likvidacije koje su prikrivene.

Naravno, masovni odlazak je najefikasniji način poništenja Naroda u RS.

4. Veliki talas iz RS koji će krenuti kud god može već narasta do neslućenih visina. Cunami odlazaka samo što nije. 

5. “Arbeit macht frei”, ma koliko to jezivo zvučalo, jeste moto navedenog Mafijaškog “Bermudskog trougla”.

Preoštro? Taman posla” To je činjenica, a ko želi da zatvara oči pred njom neka to čini. Stvar ličnog izbora!!!

6. Do dolaska Šmita, Dodiik je, uz pomoć SOA, potom i Milanovića, protjerao. više od trećine Srba iz RS.

Nakon dolaska Šmita, egzodus iz Koncentracionog Logora dobija maksimalno na intenzitetu.

Da li sam pretjerao? Ni slučajno. 

7. Dešavanja od dana izbora, 02.10.o.g., do danas ukazuju na stvarne namjere Šmita, Milanovića i Dodika.

8. Prije nego nastavim, samo da pojasnim dvije činjenice.

Da li je tačno da je Šmit teško korumpiran? Apsolutno! I o tome sve znaju i oni koji su ga poslali i oni koji su ga izabrali za visokog predstavnika. Takođe znaju da je kupovanje Šmita išlo preko “hrvatske veze”, a da je svoj dio dao i Dodik.

9. Dodiku je, zauzvrat, dozvoljeno da falsifikuje izbore, ali i da pokupuje većinu članova CIK-a. Što je on i učinio, jer njemu novac nije problem - oteo je stotine miliona od Naroda i zaradio stotine miliona na nelegalnim poslovima, između ostalih, i narkoticima.

10. Što se tiče Milanovića, riječ je o bolesnoj osobi koja mrzi i vlastiti narod, pa, samim tim, i sve ostale.

11. Nije on nikakav narcis ili osoba sa pretjeranim egom - To je Psihopata koji uživa u uništavanju svih oko sebe, Srba sa apetitom.

12. Svaka njegova riječ oko Dodika nije tek podrška njegovom SOA-slugi, već strijela ka Beogradu, sa porukom: Uništavam Srbe sa tipom kojeg ste smatrali Srbinom, iako je riječ o tipu Dodiku koji je Veleizdajnik i osoba koja uništava sopstveni narod vrlo svjesno, temeljno i ići će u tome do kraja. 

13. Sa Psihopatom poput Milanovića ne može se nigdje, a kamoli ka pomirenju naroda koje je neophodno.

O Dodiku ne treba trošiti riječi - biti sluga Psihopate Milanovića znači samo jedno - da je veći Psihopata i od njega.

Teško korumpirani Šmit se odlično uklopio.

14. Teško Korumpirani Šmit je rijetko viđen treš koji je nanio ogromnu štetu Srbima, a posebno veliku Nijemcima koji su ga kandidovali za funkciju visokog predstavnika protiv BiH.

15. Teško korumpirani Šmit je ubijeđen da je sam vredniji od cijelog jednog naroda iako je tek bezvrijedna ništarija koja je, odmah nakon izbora, išla na brojna mjesta da lobira za bezvrijednu ništariju Dodika, falsifikatora izbora koji je, zajedno sa Šmitom, organizovao državni udar/Izborni puč u Republici Srpskoj.

Cifra je, nema dileme, bila baš velika.

Na svim tim mjestima, Šmit je odbijen.

16. Nije sve to zlo na izborima počinila samo zločinačka Dodikova Sekta, već i crne podzemne strukture koje podržavaju Mafijaški “Bermudski trougao” u njihovoj namjeri uništenja Naroda.

Nema nikakve teorije zavjere; Prisustvujemo realizovanju Zavjere čiji je cilj uništenje Srba.

17. Narod mora sam da se odbrani; Ukoliko ne pokaže volju za opstanom, samoodržanjem, niko mu neće pomoći! Ukoliko ne pokaže spremnost i snagu da se bori za svoja civilizacijska prava koja su, već godinama, svedena na robovska, niko neće pomoći.

18. Ukoliko pokaže volju za opstankom, samoodržanjem, spremnost i snagu da se bori za sopstveni opstanak, saveznici će sami doći.

19. Vrijeme “Roditeljske pažanje”, u kojoj su Narod, ali i Opozicija, očekivali da neko drugi uradi njihov posao, davno je prošlo.

Ukoliko to ne razumiju, ukoliko ne shvataju da je kucnuo zadnji čas za odbranu biološkog opstanka Srba u BiH, onda im slijedi samo jedan epilog - potpuni nestanak. Niko neće žaliti za takvim Narodom.

20. Ukoliko Narod nije konačno svjestan da ih u ropstvu drži teško kriminalizovana, ali vrlo organizovana, apsolutna manjina nasilnika zečijeg srca, spremnih da ih unište do kraja, i ne skine ih sa vrata, kao i da je zadnji trenutkat za takav akt, onda je već kraj. I niko neće učiniti ništa da situaciju “premota” bar malo unazad. 

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter