Misterija telefona Đokića: Kćerki i ocu mobilni ugašeni iste sekunde, kome je Lidija oko ponoći poslala poruku? (Foto)

Misterija telefona Đokića: Kćerki i ocu mobilni ugašeni iste sekunde, kome je Lidija oko ponoći poslala poruku? (Foto)

Dosadašnja istraga ubistva porodice Đokić iz Aleksinca pokazala je da su Goranov i Lidijin telefon ugašeni u isto vrijeme, oko tri sata ujutru, ali uređaji nisu pronađeni!

Da podsjetimo, vlasnik mjenjačnice Goran, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija, pronađeni su mrtvi juče, šest dana nakon nestanka, u ataru sela Moravac iz koga su i krenuli. Najprije je, juče ujutru, u selu Tešica, skriven u šiblju, pronađen njihov automobil "pasat".

Foto: D.Ilić/Kurir

- Gordana nije imala telefon, a Lidija je oko ponoći komunicirala sa drugaricom. Razmjenjivale su uobičajene poruke iz kojih se nije moglo zaključiti da je Lidija u opasnosti. I Goran je oko ponoći imao komunikaciju sa nekim vezano za posao, ali ni tu nije bilo ništa sumnjivo. Međutim, oko tri sata, njihovi telefoni su ugašeni iste sekunde - kaže izvor upoznat sa istragom i dodaje da telefoni porodice nisu pronađeni, te se ne zna da li su ostali u spaljenom "pasatu", ili ih je likvidator bacio negdje usput:

- Interesantno je da je auto posljednji put snimljen oko 2 sata noću, a da su telefoni prestali da rade čak sat vremena kasnije.

Podsjetimo, policija je juče pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se tragalo punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tijela.

Kako se nezvanično saznaje, jasno su se vidjela dva tijela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mjesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mjestu zatekli i treće tijelo.

Tijela su pronađena u ataru sela Moravac, gde su Đokići i bili posljednje večeri, u nedjelju, nekon čega je prijavljen njihov nestanak.

Piše: J.I. 
Foto naslovna: D.Ilić/Kurir/Privatna arhiva
Izvor: kurir.rs/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter