Mišel Fajfer 25 godina u braku: Svi drugi bi pobegli glavom bez obzira, a on je ostao kraj nje!


Mišel Fajfer 25 godina u braku: Svi drugi bi pobegli glavom bez obzira, a on je ostao kraj nje!

Ovo je tajna srećnog porodičnog i bračnog života Mišel Fajfer.
U početku svake veze ili braka postoji ta magija, neverovatna privlačnost koja bledi kako vreme prolazi. Ali u slučaju Mišel Fajfer i scenariste Dejvida Kelija ljubav ne bledi, čak ni nakon 25 godina. 

Priča o njihovoj ljubavi je sasvim neverovatna i može biti tema ljubavnog filma.

Naime, Mišel Fajfer je nakon neuspešnog braka sa glumcem Piterom Hortonom u januaru 1993. godine, upoznala Dejvida Kelija. Na sastanku naslepo i to u kuglani!

Venčanje se odigralo 10 meseci nakon upoznavanja, 13. novembra 1993. godine. Čak i pre nego što je upoznala Kelija, glumica je započela proces usvajanja, a u martu 1993. godine, postala je majka novorođene devojčice, Klaudije Rouz Fajfer.  U avgustu 1994. godine glumica je rodila sina, Džona Henrija Keli.

"Izabrala sam Dejvida i nikad se nisam pokajala. Verujem da sam imala sreće kao niko... Čak i sada, nakon 25 godina od našeg prvog sastanka, ne prihvatam sve zdravo za gotovo," ispričala je Mišel novinarima.

"Priznajem, nikad nisam srela muškarca koji je pošteniji i pristojniji od mog muža. Iskreno ga poštujem zbog svega: zbog sjajnog uma i osećaja za pažnju i nežnost. Sigurna sam da je to najvažnije - poštovati partnera. Jer, ma koliko on bio veličanstven, ako ga ne poštujete ili ste arogantni, vaš odnos je osuđen na propast."

Mišel Fajfer kaže da je srećna i jaka veza, rad oba partnera. 

"Život se sastoji od izbora, i nažalost, nisam uvek postupala ispravno. I tek kada sam upoznala Dejvida, shvatila sam da sam konačno napravila najvažniji i najispravniji izbor u životu. Moj muž i ja smo se stvarno sprijateljili. I činjenica je da neumorno radimo na našem odnosu. U životu imamo iste vrednosti, oboje smo odgovorni u vezi posla i porodice. I što je najvažnije, poštujemo jedno drugo."

Kako su uspeli da zadrže ljubav i strast?

"Tajna bračne sreće? To uopšte nije teško!" smeje se Dejvid. "Ali tajne koje pale kod moje žene nikad nikome neću otkriti! Tajna naše sreće? Al ozbiljno, pretpostavljam da je smisao u tome što se iskreno volimo i uvek se držimo za  ruke."

Ni Mišel ni Dejvid nisu savršeni, ali u jednom su uvek odlučni: kada je u životu teško, oslanjaju se jedno na drugo.

Na primer, kada je Mišel upoznala Dejvida, bila je u procesu usvajanja deteta. On je podržao njenu odluku i zamenio bebinog oca.

"... Viđala sam Dejvida u raznim situacijama. I u onim koje odbijaju momke i forsiraju ih da pobegnu", priznaje Fajfer.

"Na primer, prvo smo postali roditelji usvojenom detetu, pa smo se tek onda venčali. To nije uplašilo mog muža, već je samo još više ojačalo našu vezu!"

Foto naslovna: Profimedia
Izvor: stil.kurir.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks