-Milorad Izetbegović funkcioniše na način da kaže onom u prezimenu hajde ja ću da odvojim Srpsku, a ti ne daj..-

-Milorad Izetbegović funkcioniše na način da kaže onom u prezimenu hajde ja ću da odvojim Srpsku, a ti ne daj..-

..pa ćemo tako biti sigurni u pobjedu i na narednim izborima“, precizirao je Stanić. „Što je više posebnih sjednica Narodne skupštine, nažalost, sve je manje Republike Srpske, a više Bosne i Hercegovine. Vlast u RS bi htjela da izliječi rane koje je napravila Srpskoj i njenom narodu neodgovornim, bahatim i korumpiranim načinom vladanja“, istakao je Stanić.

Posebna sjednica parlamenta Srpske sa dnevnim redom o političko-ekonomskoj situaciji u Bosni i Hercegovini bi imala smisla i u Republici Srpskoj da nije bilo svih prethodnih posebnih sjednica koje su donijele ozbiljne zaključke, koji se ne provode, niti poštuju. 

Izjavio je ovo Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS u NSRS, nakon današnje sjednice Kolegija Narodne skupštine Republike Srpske.

„Što je više posebnih sjednica Narodne skupštine, nažalost, sve je manje Republike Srpske, a više Bosne i Hercegovine. Vlast u RS bi htjela da izliječi rane koje je napravila Srpskoj i njenom narodu neodgovornim, bahatim i korumpiranim načinom vladanja“, istakao je Stanić.

On kaže da je očigledno da predsjednici SNSD i SDA zajedno igraju političku igru dizanja tenzija.

„Milorad Izetbegović funkcioniše na način da kaže onom u prezimenu hajde ja ću da odvojim Republiku Srpsku, a ti ne daj, pa ćemo tako biti sigurni u pobjedu i na narednim izborima“, precizirao je Stanić. 

On kaže da su zbog načina kako se sada organizuju posebne sjednice NSRS izgubile smisao.

„Na način kako funkcioniše parlament Srpske pod diktatom jednog čovjeka, a pod izgovorom da to neko drugi zagovara, može biti u stalnom zasjedanju, a u BiH se ništa neće promijeniti sve dok su ovi ljudi na vlasti“, istakao je Stanić.

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter