Milojka i Milijanu dijele 53 godine: Evo šta se krije iza ljubavne priče koja je šokirala region


Milojka i Milijanu dijele 53 godine: Evo šta se krije iza ljubavne priče koja je šokirala region

Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21), koji su digli region na noge objavom da će se do jeseni vjenčati, jučer su otkrili i da ozbiljno razmišljaju da, ako se dogovore s producentima, uđu u rijaliti program "Parovi". Nisu još, međutim, sigurni da li će išta biti od toga.

Od prije nekoliko dana i objave koja je za jedne u regionu bila "potvrda ljubavi" i da je "ljubav uvijek moguća", koja je druge zgrozila, i Milojko i Milijana kažu da su se njihovi životi promijenili, i to mnogo. Komentari sipaju sa svih strana, a selo šuti.
- Selo ništa ne kaže. Selo šuti. Selo za nas zna. Kad smo počeli, prije jedno dvije godine, onda je to bilo čudo, baš čudo i više od čuda - kazali su Milijana i Milojko za "Kurir".

Penzioner Milojko je zatim ispričao kako je sve počelo.

- Počelo je šetnjom, ona je imala 18 godina, ja sam išao u prodavnicu, ona je išla u prodavnicu, imao sam i nekog psa i on je prosto trčkarao, išao oko nas i tako nas je svezao i obavezao. Poslije sam ponovo išao u prodavnicu, a ona je rekla svojoj drugarici da joj se sviđam. Poslije je meni prodavačica to prenijela, a ja sam rekao - ona je ludo dijete, nisam to uopće ozbiljno shvatao. Poslije smo malo šetali, nije se ništa dešavalo osim poljubaca. Poslije moje bolesti, operacije, tu se rodila prava ljubav između mene i nje. Tada je počela paziti me. Poslije je rekla da bez mene ne može, je li tako bilo - jeste - kaže Milojko, a Milijana potvrđuje.

On dodaje da njegovi rođaci u selu na njegovu namjeru da se oženi 53 godine mlađom djevojkom ne kažu ništa, da nikakvih problema s rodbinom nema.

- Mama je malo u čudu zbog mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama, u novinama i tako. Velika je pažnja usmjerena i na moje roditelje sada, svi ih zapitkuju, propitkuju, u principu, oni nas podržavaju. Drugarice - kako koja. Mišljenja su podijeljena - kazala je Milijana za "Kurir".

Svadba je već zakazana, matičar, sve - potvrđuju njih dvoje.

Matičaru ne smeta razlika u godinama.

- Ne postoji nijedan zakon koji može nas spriječiti da se vjenčamo. Kod sveštenika nećemo ići jer znamo da kod njih ima pravilo da ne vjenčavaju parove kod kojih je razlika u godinama veća od 15 - kazali su oboje.

Možda će se samo vjenčati, pa će onda biti svadba, kazala je Milijana.

 

Foto naslovna: Milojko i Milijana/Arhiva
Izvor: kurir.rs/avaz.ba