Milica Pavlović sa ovom dizajnerkom predstavila svoju prvu modnu kolekciju, Edita iznela svoj stav o istoj


Milica Pavlović sa ovom dizajnerkom predstavila svoju prvu modnu kolekciju, Edita iznela svoj stav o istoj

Pevačica Milica Pavlović i modna kreatorka Biljana Tipsarević udružile su svoje snage i javnosti predstavile novi modni brend ,,Rouzhe", što u prevodu znači ,,Ruž".

Njih dve su se na promociji pojavile u zmijskim printovima i raspametile sve prisutne. 

Milica je na sebi imala uzanu haljinu sa zmijskom šarom koja je otkrila njenu zmijsku figuru, a duboki šlic golu nogu, dok je Biljana na sebi imala crni sako, pantalone i kratak topi, naravnog zmijskog printa.

- ,,Vera u sebe je prva tajna uspeha" je moto koji je obeležio prve korake moje karijere, a onda i svaki sledeći korak u mom životu na svim poljima! Ostalo je još malo vremena da vas u potpunosti upoznam sa novim projektom u koji sam zajedno sa divnom Biljanom Tipsarević uložila ogromanu energiju i sve to sa ciljem da se svaka devojka oseća kao boginja! 'Rouzhe' će obojiti vaše dane, vaš svet i doneti dašak samopouzdanja da možete da osvojite svet! Jer, to svaka od nas može - napislala je ranije Milica na svom Instagram nalogu, a sada je za medije otkrila da je Rada Manojlović pevačica koju bi izdvojila sa estrade i koju bi rado stilizovala: 

- Rada je specifičan slučaj i nije važno šta će da obuče jer izgleda savršeno. Ona ima ozbiljnu karijeru i ogromnu harizmu. Rado bih joj uradila stajling za modni editorijal ili nastup - rekla je Milica. 

Biljana je istakla da je Milicu u prethodnih godinu dana viđala češće nego muža Janka, ali da se sve to na kraju isplatilo. 

- Sarađivale smo godinu dana i viđala sam više nju nego supruga Janka. Trudile smo se i ponosna sam što smo uspele da uradimo nešto u ovako izazovnim vremenima. Od samog početka sam okružena jakim i nesebičnim ženama koje svoju ljubav i znanje dele s drugima, to je poruka našeg brenda - izjavila je Tipsarevićka. 

One su samo jedne od mnogih koje su tokom ove pandemije pokrenule svoje modne brendove, a neki od njih su i Nikolija, Relja, Dušan Petrović i mnogi drugi. 

Pitali smo pevačicu Editu kako se njoj čini ova kolekciju koju je Milica uradila, a ona je bez lažne skromnosti nahvalila kreacije koje su ove dve mlade dame predstavile. 

- Kada je Milica u pitanju, negde mi je to bilo i očekivano. Čak mi je čudno što se to nije i ranije desilo, s obzirom na to da je uvek u trendu. Ja bih se time bavila da umem, ali eto. Ja sam nešto u svađi sa tim. Ja sam više "hoody", a sada da krenem da radim dukseve, ne. Toliko je već naših domaćih brendova na sceni, što se estrade tiče, a i mimo estrade. Podržavam svakoga, ne mislim da se ovo radi jer je trenutno korona - istakla je mlada pevačica. 

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter