Milan Gurović -robija- u stanu svoje majke

Milan Gurović -robija- u stanu svoje majke

Bivši košarkaš Milan Gurović koji je osuđen na deset mjeseci kućnog zatvora zbog nasilja u porodici svoju kaznu će izdržavati bez nanogice i to u domu svoje majke u Novom Sadu.

Gurović je juče sklopio sporazum sa Tužilaštvom, priznao krivicu i osuđen je na kaznu koju će izdržavati bez elektronskog nadzora. Dogovorenu kaznu odmah je potvrdio i nadležni sud, a Guroviću je istovremeno izrečena i mjera zabrane prilaska ženi i kćerki u trajanju od pola godine, prenosi Blic.

Bivši košarkaš je, poslije dva dana pritvora, na saslušanje u tužilaštvo doveden je u ranim jutarnjim satima, odakle je izašao oko 12 sati.

Milan Gurović nije želeo da komentariše presudu, ni incident. Istrčao je iz zgrade sa navučenom kapuljačom preko glave, ušao u crni džip i otišao pravo u Novi Sad gdje mu živi majka i gdje će najvjerovatnije izdržavati kaznu.

Gurović je inače uhapšen po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je u utorak uveče, u porodičnom stanu koji se vodi na njegovu suprugu Tanju, nasrnuo na nju i njihovu maloljetnu kćerku.

Izvor: blic.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks