Mićo Mićić štanca zahvalnice Dodiku

Mićo Mićić štanca zahvalnice Dodiku

Očito je kod Mićića proradio strah da je njegova uloga u Bijeljini završena pa štancanjem priznanja za razne praznike, kojih hvala Bogu ima dosta, pokušava da se što više dodvori i umili novom šefu iz Laktaša. Nakon što je bio ove godine kum Bijeljine povodom Pantelina, koji se svečano obilježava 9. avgusta, Milorad Dodik će dobiti još jedno priznanje ovog grada za izuzetan doprinos razvoju lokalne samouprave i zalaganje za izgradnju vitalnih infrastrukturnih projekata.

Zanimljvo da je Dodik u nepuna dva mjeseca postao najvažniji čovjek Bijeljine, kome je pripala čast da bude "kum Bijeljine", a postaće i ovogodišnji dobitnik najvišeg priznanja grada - Povelje grada koja se dodjeljuje povodom Dana grada 24. septembra, kojim se proslavlja  oslobođenje Bijeljine od fašističkog okupatora u Drugom svjetskom ratu.
 
Iako je u obrazloženju tog visokog priznanja Bijeljine naznačeno da je Dodik napravio izuzetan doprinos razvoju lokalne samouprave i zalaganje za izgradnju vitalnih infrastrukturnih objekata, svi znaju da je do priznanja i zahvalnica Dodiku došlo nakon koaliranja sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem koji je bez izbora vlast SDS-a u tom gradu predao u ruke SNSD-u.

Očito je kod Mićića proradio strah da je njegova uloga u Bijeljini završena pa štancanjem priznanja za razne praznike, kojih hvala Bogu ima dosta, pokušava da se što više dodvori i umili novom šefu iz Laktaša.

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks