Mesi se potukao na treningu

Mesi se potukao na treningu

Napadači Barselone Lionel Mesi i Antoan Grizman navodno su se potukli na treningu kluba, a trener Kike Setijen je bio taj koji je morao da uleti da ih razdvoji!

Ovako tvrdi španski portal "Diario Gol" koji navodi da je razlog svađe nedavni momenat tokom meča sa Leganjesom, kada Mesi nije želio da doda loptu Grizmanu koji je bio u boljoj prilici.

Grizman je bio ljut zbog toga, prigovorio mu je navodno na meču, ali mu je sve rekao na treningu zbog čega je do sukoba i došlo. Podsjetimo, Argentinac je i nedavno protiv Sevilje bio nasilan na terenu.

Poznato je da Mesi nije bio za Grizmanov dolazak u Nou Kamp, kao i to da njih dvijica jedva progovaraju. Netrperljivost Argentinca prema Francuzu vidjela se još od prvog dana, a svi su izgledi da će Grizman napustiti klub na ljeto.

I portal "AS" trvdi isto, odnosno da čelnici Barse nisu zadovoljni partijama koje je Grizman pružao otkako je za 120 miliona evra stigao iz Atletika.

Navodno žele da ga se otarase i zbog toga što ima visoka primanja, dok se klub nalazi u nešto težoj finansijskoj situaciji zbog pandemije korona virusa.

Izvor: telegraf.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks