Melanija Tramp objavila božićnu čestitku

Melanija Tramp objavila božićnu čestitku

Posljednja božićna čestitka od porodice Tramp i posljednja iz mandata u Bijeloj kući izazvala je kontroverze nakon što su neki posumnjali da je zapravo riječ o sceni snimljenoj prije godinu dana.

Na čestitki predsjednik SAD Donald Tramp i prva dama Melanija stoje jedno do drugoga u modno usklađenim crnim odjelima u Bijeloj kući.

– Srećan Božić od predsjednika Donalda J. Trampa i prve dame Melanije Tramp koji su snimljeni 10. decembra na zvaničnom božićnom portretu za 2020. na velikim stepenicama Bijele kuće u Vašingtonu – napisala je Melanija na Tviteru, piše Blic.

Prema jednoj teoriji, fotografija Trampovih sugeriše da je riječ o jednoj iz serije fotografija snimljenih prošle godine u Londonu.

– Meni je tu najzanimljivije da nema kontaktne sjenke – izjavio je Dejvid Mager, stručnjak za fotografiju.

– Kontaktna sjenka je kada se dva predmeta zapravo dodiruju u stvarnom životu. Stoga bih očekivao da ću ispod nogu videti kontaktnu senku na mjestu gde cipele dodiruju crveni tepih, i to meni nedostaje – objasnio je.

– Definitino se kod oboje stvara osećaj da su izrezani do linije kose, naročito prva dama. Ono što primetite, ako zumirate izbliza, da nema stvarnog kontakta između njegove ruke i njene jakne. Čovjek bi mogao da očekuje nekakvo mreškanje na tkanini ili tako nešto.

Predsjednik Tramp nije se pojavio u javnosti već 10-tak dana, a poslednji javni nastup imao je 12. decembra u Vest Pointu.


Izvor:rtvbn