Masters Sinsinati: Senzacija! Krajinović -rasturio- Dominika Tima

Masters Sinsinati: Senzacija! Krajinović -rasturio- Dominika Tima

Treći igrač planete potpuno nemoćan. Filip Krajinović napravio je pravu senzaciju na Sinsinatiju i u dva seta eliminisao drugog nosioca Dominika Tima. Srpski teniser plasirao se u osminu finala Mastersa Sinsinati pobedom protiv trećeg igrača sveta, a drugog nosioca na turniru. Sve je trajalo samo 63 minuta, a rezulta je bio više nego ubedljiv - 6:2, 6:1.

Samo pola sata bilo je potrebno Krajinoviću da dobije prvi set u kome je napravio dva brejka. Pokazao je Krajinović da će biti uporan već u drugom gemu, prvom na Timov servis koji se igrao na razliku. U šestom gemu Filip dolazi do brejk lopte koju odmah pretvara u poen, da bi set završio novim brejkom u osmom gemu, za 6:2 i vođstvo od 1:0.

Na startu drugog seta Krajinović bez izgubljenog poena uzima svoj servis, a zatim ponovo pravi pritisak na servis Tima.Spasao je Tim dve brejk lopte, ali treću nije i to je bio novi brejk za 2:0 u drugom setu. Odservirao je rutinski Filip za 3:0, a Tim je prekinuo niz u narednom gemu, iako je srpski teniser imao i 0:30. Na 4:1, Krajinović je neutralisao tri gem lopte, došao do dve brejk lopte, iskoristio drugu i napravio novi brejk! Odservirao je za pobedu, najubedljiviju u karijeri protiv trećeg tenisera sveta!

U narednom kolu Krajinović igra protiv mađarskog tenisera Martona Fučoviča.

Foto naslovna: MN Press
Izvor: srbijadanas.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks