Marija Žeželj novom pesmom dala podstrek svim devojkama (Foto-Video)


Marija Žeželj novom pesmom dala podstrek svim devojkama (Foto-Video)

Mlada tinejdž zvezda ne prestaje da gazi ka vrhu.

Nakon izuzetnog uspeha singla "Dance Like Nobody’s Watching", a zatim i "Louder Than A Drum", u svom trećem singlu najpopularnija tinejž zvezda sa naših prostora, Marija Žeželj poziva devojke da drže glavu visoko.

U novoj numeri "All The Girls" Marija aktuelnom pop melodijom poručuje svim devojkama da nikada ne odustaju od svojih snova. Marija nas je svojim prvim singlom uz zarazni refren naterala da plešemo kao da niko ne gleda, a kroz svoju životnu priču u drugom singlu je pokazala da verom u sebe i slušanjem svoga srca možemo ostvariti sve naše ciljeve.

- Prošlo je godinu dana od početka moje muzičke karijere i izlaska prvog singla "Dance Like Nobody’s Watching", neverovatno koliko vreme brzo prolazi – rekla je Marija.

Pored milionskih pregleda za spotove "Dance Like Nobody’s Watching" i "Louder Than A Drum" koji samo rastu, kao i osvajanja mnogih top listi u Srbiji i regionu, Marija dobija nova priznanja za svoju muzičku karijeru nominacijom za pesmu godine na prestižnim austrijskim nagradama "Amadeus Austrian Music Awards" gde je pred punom salom "Wiener Volkstheater" svojim nastupom osvojila austrijsku publiku.

- Novi singl govori o podršci svim devojkama. Da treba da imaju samopouzdanja, svoj stav, da budu hrabre i da u životu mogu da postignu sve što žele. Ovo je jedna od tema o kojoj već neko vreme govorim u javnosti jer smatram da je važno pričati o tome i kako bi trebalo da budem uzoran primer svim devojkama. Ako postignem da motivišem i oraspoložim barem jednu devojku novim singlom – smatram numeru uspešnom – rekla je Marija.

VIDEO:

Foto: Promo
Izvor: Promo