Marija Šerifović počastila Džejlu putovanjem u Pariz


Marija Šerifović počastila Džejlu putovanjem u Pariz

Neizmjerno ti hvala na svemu što si tokom takmičenja uradila za mene i moje kolege iz tima, napisala je mlada Goraždanka na svom Instagram profilu u znak zahvalnosti svojoj mentorki.

Edita Ramović otkriva za „Dnevni avaz“: Marija Šerifović počastila Džejlu putovanjem u Pariz

Pred samu završnicu takmičenja „Zvezde Granda“ mentorica Marija Šerifović odvela je svoje finaliste u Pariz. Uz Džejlu Ramović, u gradu svjetlosti su i još dva takmičara iz BiH Ahmed Orahovčić te Armin Jusufović kao i Ognen Zdravkovski iz Makedonije. 

Danas povratak 

Džejlina mama Edita Ramović kazala nam je da su u Pariz otišli u petak, a da se danas vraćaju.

- Prelijepo im je i zaista su oduševljeni. Marija je sve finansirala, znala je da je Džejli želja da posjeti francusku prijestonicu i ispunila joj je to. Također, povela je i Šejlu, moju stariju kćerku. Marija je jednostavno takva, divna, sve ih je častila – s oduševljenjem je kazala Edita.

Džejla je na Instagramu iskoristila priliku da zahvali Mariji za sve što je učinila za nju od samog početka takmičenja, te dodala kako joj se divila od djetinjstva.

Ogromna podrška

- Neizmjerno ti hvala na svemu što si tokom takmičenja uradila za mene i moje kolege iz tima. Što si mi prije svega bila prijatelj, pa onda i najbolji učitelj i ogromna podrška - napisala je Goraždanka u svojoj objavi.

Zajedničko putovanje iskoristili su za uživanje, ali ujedno i za pripreme pred veliko finale u četvrtak.

Broj 1

Veliko finale aktuelne sezone „Zvezda Granda“ je u četvrtak. Za pobjedu se takmiči 16 pjevača. 

Džejla, koja slovi kao veliki favorit za pobjedu, nastupa pod rednim brojem 1.

Obilazak grada trotinetom

Džejla je s Marijom vozila i električni trotinet u Parizu, a sudeći prema osmijesima na fotografijama, dobro su se provele. Marija se potrudila prirediti im dobru zabavu u najromantičnijem gradu na svijetu te svojim pulenima pokazati sve znamenitosti.

- U slobodno vrijeme radim kao turistički vodič – našalila se Marija ispod jedne od svojih objava na Instagramu.

 

Izvor: avaz.ba