Malčanska zver napravila kobnu grešku - Pronađene gaćice, dečja majica i hrana

Malčanska zver napravila kobnu grešku - Pronađene gaćice, dečja majica i hrana

Kako se saznaje od izvora bliskih istrazi u blizini jedne od kuća u kojoj je utvrđeno da je proteklih dana boravio Malčanski berberin, pronađeni su novi tragovi.

Naime, pronađene su ženske crne gaćice i dečja majica za koje se sumnja da je Malčanski berberin kupio za devojčicu i da su mu ispale prilikom bekstva.

Nedaleko od toga pronađena je i salama.

Policija nema sumnje da ove stvari pripadaju upravo monstrumu koji je oteo devojčicu jer u selu u kom su pronađene ove stvari gotovo da ne živi niko i nalaze se samo stariji ljudi koji kažu da ništa od toga ne pripada njima i da pre nekoliko dana nije bilo tu.

Da podsetimo, potraga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović, čiji je nestanak policiji prijavljen u petak, 20. decembra popodne još traje. 

U potragu je uključeno više od 300 policajaca iz Niša i Zaječara. Policija osnovano sumnja da je devojčicu oteo Ninoslav Jovanović, poznat i kao Malčanski berberin.

Pretraživana su sela u Svrljigu, Prekonoga, Grbavče i Niševac.

U Knjaževcu su opet pretraživali Orešac i okolna sela ali je istraga skoncentrisana na kuće u tim mestima. Tragači su se usmerili ka Zaječaru. Veliki broj građana se organizovao da dođe i pomogne iz Beograda, Niša, Svrljiga, Knjaževca, Zaječara.

Izvor: srbijadanas.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks