Luksuzni hotel iz Marriott lanca St. Regis nudi noćenje u Kuli Beograd za 416 evra s popustom


Luksuzni hotel iz Marriott lanca St. Regis nudi noćenje u Kuli Beograd za 416 evra s popustom

„Kula Beograd“, centralni objekat „Beograda na vodi“ i najviša zgrada u regionu, trebalo bi, prema još uvijek nezvaničnim saznanjima, da otvori svoja vrata u oktobru, a u njoj će se nalaziti luksuzni hotel iz Marriott lanca St. Regis, i na internetu su već omogućene rezervacije po minimalnoj cijeni od 416 evra za jedno noćenje.

Kako piše N1, kompanija Marriott, vlasnik luksuznog hotelskog lanca St. Regis koji će se nalaziti u „Kuli Beograd“, jedina je za sada precizirala datum otvaranja na svom zvaničnom sajtu.

Hotel u Beogradu na vodi trebalo bi da počne sa radom 13. avgusta. Međutim, online rezervacije u beogradskom St. Regisu trenutno su moguće tek za dane od 1. oktobra nadalje.

Cijene noćenja odgovaraju reputaciji jednog od najluksuznijih hotelskih lanaca na planeti, noćenje u Kuli Beograd između 1. i 2. oktobra košta 416 evra sa pogledom na grad i popustom uz članstvo u St. Regis klubu. Za one koji nisu članovi cijena je 480 evra. Soba sa pogledom na Savu i Novi Beograd košta 559 evra.

Noćenje u junior apartmanu iznosi 880 evra, u Caroline Astor apartmanu 1.890 evra, a u predsjedničkom apartmanu s pogledom na rijeku čak 4.990 evra po osobi.

Foto naslovna: Agencije
Izvor: N1/capital.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter