Luka Jović zbog nje ne igra u reprezentaciji Srbije


Luka Jović zbog nje ne igra u reprezentaciji Srbije

Luka Jović jedna je od gorućih tema u Srbiji. Nakon što je postalo očigledo da mladi napadač mardidskog Reala neće igrati za reprezentaciju, mediji su počeli kopati po njegovom privatnom životu pa se Kurir raspisao kako je Jović u vezi s najljepšom srpskom manekenkom Sofijom Milošević s kojom vara nevjenčanu suprugu Anđelu.

Ovo je već drugi put da srpski mediji pišu o vezi Jovića i Miloševićeve, budući da je navodno ona fudbalera zavela ljetos u Beogradu te je s njom prevario Anđelu koja je prije nekoliko mjeseci rodila njihovo prvo dijete.

"Sofija je trenutno u Madridu kod Jovića i opušteno se druže. On je poludio za manekenkom", navodi neimenovani izvor za Kurir, a list piše da se selektor Ljubiša Tumbaković zbog Sofije naljutio na Jovića.

Takođe, spominju da Jović ne želi doći u reprezentaciju jer bi se morao susresti s Ademom Ljaićem, bivšim dečkom svoje navodne ljubavnice. 

Jović je demantovao bilo kakve veze s manekenkom i rekao da je ne poznaje, a Kurir navodi da su neki Jovićevi prijatelji njezinom bivšem, Ljaiću, poslali njihove zajedničke fotografije i obavijestili ga "da mu je cura prešla u špansku ligu". 

Izvor: kurir.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks