Kriza - Toni Cetinski počeo da radi kao di-džej


Kriza - Toni Cetinski počeo da radi kao di-džej

Pjevač Toni Cetinski počeo je da nastupa kao di-džej zbog krize koju pjevači osjećaju već unazad mjesecima. Ipak, Toniju ovo nije prvi put da radi kao di-džej. Prvi put je to radio 1985. godine, u jednom klubu. – Moj prijatelj koji je bio glavni di-džej, ja sam mu pomagao, asistirao s pločama. Baš s pločama, sad još nisam došao u taj stadijum da radim s pločama jer mi fali muzičke arhive, ali ću se potruditi da na kraju završim na pločama – rekao je Toni za In magazin, a prenosi Telegraf.

Tonijeva di-džej turneja ovaj put je počela na terasi luksuznog opatijskog hotela. – Od žanrova, ja nisam sebe nikad ograničavao. Volio sam od AC/DC do Princa, što nema veze jedno s drugim, funky, rock, kasnije kad se pojavio onaj ACID i to smo, pa haus, vokal haus. Jedino taj trap ne mogu nikako, to je danas. To onda nije bilo. Rege, to ću isto da vrtim. Biće svega – ispričao je Toni u noći kada je nastupao.

Pjevač je bukiran već za nekoliko nastupa na terasama hotela na obali, a kako kaže, račun mu je prazan. – Paučina na računu! Nije se ispraznio, odavno se ispraznio, sad je već paučina. Znaš kad je trenutak da dođe paučina? Kad dugo ništa ne prolazi tu! A i prije je bilo tako, s obzirom na to da imam tih alimentacija za plaćati, bilo je uvijek “Toni, je l’ ti sjela lova?”. “Nije mi legla, ali je sjela na kratko i odmah otišla dalje!”. Tako da, nećemo kukati, rekli smo, pozitiva – priznao je.

Cetinski se osvrnuo i na one koji su rekli da bi zvijezde trebalo da kopaju krompir, dok su im koncerti onemogućeni. – Ja lično ne poznajem nijednog kolegu koji će reći da ga je sramota to raditi. Ili možda postoji, onda nije moj neki bliži prijatelj ili saradnik jer ja jednostavno nemam takve u blizini. Koliko god sam i s kim god sam pričao, a čuli smo se za vrijeme karantina, nisam primjetio da je rekao da mu je problem nešto drugo raditi osim pjevanja. To su predrasude – zaključio je Cetinski.

Izvor: telegraf.rs/Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks