Kriminalac blizak vlastima Republike Srpske: Dva puta u glavu udario komunalnog policajca

Kriminalac blizak vlastima Republike Srpske: Dva puta u glavu udario komunalnog policajca

Do napada je došlo oko dva sata poslije ponoći, kada su komunalni policajci kontrolisali poštovanje epidemioloških mjera po banjalučkim noćnim klubovima


Jelenko Kopranović zvani Sjenica uhapšen je rano jutros zbog sumnje da je šakom u glavu udario komunalnog policajca u noćnom klubu "Balkan" u Banjoj Luci.

Do napada je došlo oko dva sata poslije ponoći, kada su komunalni policajci kontrolisali poštovanje epidemioloških mjera po banjalučkim noćnim klubovima.

- Kopranovoć je dva puta šakom u glavu udario komunalnog policajca, kome je slomio dioptrijske naočale. Nakon toga je uhapšen i sproveden na dalju kriminalističku obradu - kaže izvor iz policije.

O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci koje je naložilo da se protiv Kopranovića podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Kopranović ima bogat dosije i ranije je hapšen zbog više krivičnih djela, učešća u tučama, a u jednoj je pucnjavi ranjen.

U inostranstvu je odležao 13 godina zbog ubistva, dok je 1993. u samoodbrani ubio vojnog policajca zbog čega je bio osuđen na dvije i pol godine zatvora.

Izvor: avaz.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter