Škrebić podnio ostavku: Moje kolege su smijenjene, ne trebam ni ja ovdje

Škrebić podnio ostavku: Moje kolege su smijenjene, ne trebam ni ja ovdje

Dragutin Škrebić, vršilac dužnosti direktora Inspektorata Republike Srpske, podnio je danas ostavku na tu funkciju.

Škrebić je za "Nezavisne" potvrdio da će se u narednom periodu posvetiti privatnom biznisu, ali da će ostati i politički aktivan.

"U ovom svemu se više ne vidim. Imam puno privatnih obaveza, puno privatnog posla. Nisam ni želio doći ovdje. Sticajem okolnosti sam došao u Inspektorat. Pokušao sam puno stvari da uradim. Neke sam uradio, neke su mogle bolje. Korona me u nekim stvarima spriječila. Političke igranke su spriječile dalji oporavak Inspektorata, a koji je bio u veoma lošoj situaciji, dok je sad, kako smatram, u stabilnoj", rekao je Škrebić.

Škrebić, koji je kadar SPS-a, podsjeća da svakodnevno kruže priče o smjenama.

"Jedan dan jesam smijenjen, drugi dan nisam. Rad pod pritiskom teško mogu prihvatiti, izdržati. Moje kolege iz SPS-a su smijenjene iz nekih razloga, kao da smo radili protiv Igora Radojičića. Lično smatram i znam da rukovodstvo partije nikad nije bilo protiv Radojičića. Smatram ga jednim od najboljih gradonačelnika u RS", rekao je Škrebić.

Kako je ponovio, izbor Radojičića za gradonačelnika Banjaluke su podržavali, a pojedinaca uvijek ima, koji rade na drugi način.

"Sve moje kolege su smijenjene, pa ne trebam ni ja sjediti ovdje", naglasio je Škrebić.

Izvor:nezavisne