Krah - Oslobođen tjelohranitelj političara koji se tereti za silovanje

Krah - Oslobođen tjelohranitelj političara koji se tereti za silovanje

Predrag C. iz Petrova nakon višegodišnje sage pred pravosudnim institucijama oslobođen je optužnice za produženo krivično djelo silovanja za koje se teretio optužnicom Okružnog javnog tužilaštva u Doboju.

Optuženi koji je prema ranijem pisanju medija bio tjelohranitelj dobojskih političara, teretio se da je u periodu od marta do juna 2016. godine u više navrata silovao ženu iz Doboja.

Predrag C. je u međuvremenu zbog teškog krivičnog djela bio osuđen na četiri godine zatvora, ali je Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo ovu presudu i postupak vratio na novo suđenje.

Prema nezvaničnim informacijama žrtva je radila kao konobarica u jednom ugostiteljskom objektu na području Doboja, a optuženi je svakodnevno tu dolazio da pije kafu. Često je znao da ostane do završetka njenog radnog vremena, a u martu 2016. je prema navodima iz optužnice, nesrećnu ženu uspio da uvuče u svoj automobil, da bi je potom silovao.

Raznim prijetnjama žrtvu je prisilio da nastavi da se viđa s njim. To uopšte nije krio pa se svojim prijateljima hvalio da je u vezi sa “strašno dobrom ribom”. Od njegovih prijatelja djevojka je počela da dobija poruke intimnog sadržaja. Nakon što više nije mogla da podnese prijetnje i pritiske žena se obratila policiji i nasilnik je uhapšen.

Izvor: srpskainfo.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks