Ko sve od pevača i glumaca ima simptome koronavirusa


Ko sve od pevača i glumaca ima simptome koronavirusa

Džez pevačica Lena Kovačević objavila je da je u bolnici sa simptomima koronavirusa. U istoj objavi rekla je da nije bila u kontaktu sa zaraženima, i da joj je prvi test bio negativan, tako da čeka potvrdu rezultata drugim testom.

Sve više poznatih ličnosti iz našeg džet seta koji objavljuju preko svojih društvenih mreža da su ili pozitivni na virus ili se žale svojim pratiocima da imaju simptome. Ovo su samo neki od poznatih koje epidemija nije zaobišla. Ilda Šaulić takođe je rekla javnosti da je pozitivna na koronavirus, istovremeno objavivši da je i u drugom stanju. Poznata pevačica Milica Todorović potvrdila je za "Blic" da je pozitivna na koronavirus, malo nakon što je objavljeno da je i njena drugarica i koleginica Slavica Ćukteraš zaražena.

Glumac Svetislav Bule Goncić objavio je da je pozitivan na koronavirus, i objasnio je da je od simptoma imao jedino povišenu temperaturu. "Pazio sam i pridržavao se svih mera, ali džabe. Nažalost, korona je opasan virus i moramo svi da se čuvamo. Kod mene se samo javila temperatura. Najviše sam se plašio da ne zarazim ljude s kojima sam bio kontaktu i svoju porodicu. Na sreću, oni nemaju nikakve simptome. Puna je bolnica, ali, srećom, oni su dobro organizovani. Ljudi se trude da nam pomognu i budu na raspolaganju ceo dan i noć", poručio je Goncić.

Pevačica grupe Trik FX Natalija Ibraimov otkrila je danas da su i ona i njen suprug Sani pozitivni na koronavirus. Pevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, takođe je zaražen i prema navodima medija, stanje mu je ozbiljno. Mediji navode da su svi članovi benda Lexington zaraženi, nakon što je njihov pevač Bojan Vasković preležao virus u prvom talasu. Gitarista Miloš Vuksanović, basista Dragoljub Stević, bubnjar Dejan Kostić i klavijaturista Darko Jovanović proveli su dve nedelje u kućnoj izolaciji, a mediji pišu da niko od njih nije imao ozbiljnije simptome.

Izvor: b92.net

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks