Ko je sledeći? Danas sahranjen Goran Kalajdžić, koji je preminuo nakon batinjanja aktivista SNSD (Foto)


Ko je sledeći? Danas sahranjen Goran Kalajdžić, koji je preminuo nakon batinjanja aktivista SNSD (Foto)

Kalajdžića su napala trojica aktivista SNSD-a, Miloš, Dušan i Stefan Gajić.

Miloš Gajić je vozač SNSD-ove funkcionerke Milice Marković, Dušan Gajić radi kao vozač direktora u Kazneno-popravnom zavodu u Bijeljini, a Stefan Gajić u Policijskoj upravi u Bijeljini.

Premlaćivanje Kalajdžića na stranačkom skupu SNSD-a u bijeljinskom naselju Pučile posmatralo je više od 20-ak ljudi, a zatim je nastavljeno i u njegovoj kući.

Navodno, kako se tada pominjalo, u pitanju su raniji neriješeni odnosi između pokojnog Kalajdžića i oca pomenute trojice Gajića.
Kako je saopšteno iz Okružnog javnog Tužilaštva, u vezi sa događajem od 30. septembra 2022. godine kada je pronađen mrtav G.K., tužilac je izvršio uviđaj na licu mjesta i, između ostalog, naredio obdukciju tijela, a u međuvremenu su S.G. i M,G,, uhapšeni i ispitani u Tužilaštvu. 

"Obdukciju nad tijelom G.K. je izvršio tim vještaka JZU Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske i istom je utvrđeno da je G.K. imao srčani zastoj sa edemom pluća, odnosno da se radi o prirodnoj smrti, a da su povrede pronađene na tijelu lake tjelesne povrede, odnosno povrede na gornjoj usni i nosu, ali da su nosne kosti čitave, kao i da postoje manji krvni podlivi na leđima, te da povrede nisu u uzročno posljedičnoj vezi sa nastupanjem smrti", navodi se u saopštenju tužilaštva.

Fotografije: rtvbn.com
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter