Ko je i zašto naredio hapšenje članova Vučićeve SNS u Banja Luci? Sramota! Tablice Srbije -strane tablice-?

Ko je i zašto naredio hapšenje članova Vučićeve SNS u Banja Luci? Sramota! Tablice Srbije -strane tablice-?

Dodik udario iz sve "snage" na Srbiju i Vučiću: Dodikova ATV Mandića i Šukala okarakterisala kao bezbjednosno-interesantna lica

Milorad Dodik udario je iz sve "snage" na Srbiju; Njegova ATV objavila je da je "policija zaustavila nekoliko luksuznih vozila u kojima su se nalazile bezbjednosno interesantne osobe. "Nezvanično, zaustavljena su vozila sa registarskim oznakama Srbije. Policija je izvršila pretres osoba, ali i automobila. Razlog privođenja i pretresa zasad nije poznat, a prema nezvaničnim informacijama među privedenima su osobe koje su i ranije dovođene u vezu sa nelegalnim aktivnostima u BiH, ali i Crnoj Gori", navodi se u vijesti ATV-a. 

Na ovaj način Srbija je stavljena u format neprijateljske države, a Molorad Dodik konačno je pokazao svoje pravo Đukanovićevsko lice, karakterišući članove Glavnog odbora SNS-a na rečeni način.

ATV, koja je glasilo njegovog veleizdajničkog režima, potvrdila je da su Mandić i Šukalo privedeni, a Srbiju indirektno postavila kao neprijateljsku zemlju. Samim tim i sve njene institucije i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.
Dodik koji se nalazi pred porazom na opštim izborima koji ne može spriječiti, tri dana prije glasanja pokazuje da je spreman na svako zlo samo da opstane na vlasti, što se neće desiti.

Cijelu akciju protiv državljana Srbije vodi Siniša Kostrešević, Kavački narko"general" i direktor Policije.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Šukalo i Mandić, visoki funkcioneri Vučićevog SNS-a, uhapšeni zbog "stranih tablica"; Za Dodika su srpske tablice postale strane tablice

Vlado Mandić i Adam Šukalo uhapšeni su i sprovedeni u UKP MUP RS zbog toga što su njihovi automobili imali beogradske registarske  tablice.

Obrazloženo je da se pretresaju svi automobili "sa stranim tablicama", što znači da su sprkse/beogradske tablice za Milorada Dodika i njegovu izdajničku kliku postale "strane tablice".

Izvjesno da ne bi bili privedeni da su imali zagrebačke/hrvatske tablice.

Prema mojim informacijama, Šukala i Mandića saslušava Dragan Savić, savjetnik Narko"generala" Kostreševića.

Ovaj akt je neprijateljski čin prema Srbiji, koji je učinjen po Dodikovom nalogu, a plaćenički mediji Narkorežima uzalud pokušavaju pacifikovati cijeli slučaj.

Srbija je uložila stotine miliona evra u RS, a Dodik uzvraća tretirajući njene građane i visoke funkcionere Vučićeve stranke kao neprijatelje.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Po Dodikovom naređenju u Banjaluci uhapšeni visoki funkcioneri Vučićevog SNS-a Mandić i Šukalo; Obojica su na saslušanju u UKP MUP RS

Po naređenju Milorada Dodika večeras su uhapšeni visoki Vlado Mandić i Adam Šukalo, funkcioneri SNS-a Aleksandra Vučića.

Oni su slobode lišeni bez ikakvog valjanog razloga i privedeni u prostorije MUP RS.

Tvrdi se da se nalaze u Upravi kriminalističke policije MUP RS na saslušanju.

Sve ovo pokazuje ogromnu nervozu Milorada Dodika koji je potpuno izgubio kompas i krenuo u nasilni obračun i to sa  pripadnicima SNS-a Aleksandra Vučića koji su porijeklom iz BiH/RS.

I Šukalo i Mandić su članovi Glavnog odbora SNS-a, a u prošlom sazivu Narodne skupštine Srbije Šukalo je bio poslanik. 

Ranije sam najavljivao da je Dodik spreman na nasilje, a ovim aktom je to vrlo brutalno pokazao, jer su Mandić i Šukalo privedeni bez ikakvog razloga.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter