Knežević poručio Đukanoviću: Pred izbore ću raskrinkati narko šefa DPS-a

Knežević poručio Đukanoviću: Pred izbore ću raskrinkati narko šefa DPS-a

Knežević poručio Đukanoviću: Pred izbore ću raskrinkati narko šefa DPS-a i osobe koje su za njega iznosile novac od investicija iz Crne Gore!

“Pred izbore ću javnosti predstaviti šemu povezanih lica sa Milom Đukanovićem, da se razjasni gdje su pare od investicija i ko su pomagači umreženi sa prvim čovjekom DPS-a, poručio je predsjednik Atlas grupe Duško Knežević.

“Događaji u Budvi su pokazali da opozicija može da se ujedini. Imao sam kontakte sa svima u opoziciji, tu je dilema jedna ili dvije kolone. Najvažnije je da se opozicija dogovori da, ako je jedna kolona ko je nosilac liste, a ako su dvije kolone da se ne napadaju međusobno, i da niko neće sastavljati vladu sa Đukanovićem, što bi dodatno učvrstilo šanse opozicije. Znamo da je Đukanović uvijek krao izbore, ili kupovinom poslanika ili kupovinom birača. Jako je napeto, Crna Gora je u predratnom stanju jer samo treba neki okidač da se desi i da situacija više ne može kontrolisati, rekao je Knežević.

On je naglasio da je ponuda Mila Đukanovića na sastanku sa predstavnicima SPC samo politički trik kako bi se kupilo vreme pred izbore, jer se strašno plaši litija, tog broja ljudi na ulicama i skandiranja “Milo lopove”.

Predsednik Atlas grupe je dodao da Đukanović sigurno i dalje gaji nadu da može da ga uhapsi do izbora i da ga dovede vezanog kako bi pravio cirkus.

“Angažovao sam jake pr-timove iz Velike Britanije i SAD kako bi pokazao javnosti da je Đukanović samo jedan narko šef koga zanimaju samo pare i da nikako nije demokratski predsjednik, već diktator koji sada silom i represivnim mjerama pokušava da ostane na vlasti, ističe Knežević.

U tom smislu Knežević najavljuje da će pred izbore javnosti predstaviti šemu povezanih lica, da se razjasni gdje su pare od investicija i ko su pomagači umreženi sa Đukanovićem.

-Izveštaj će biti publikovan prvo u nekom uglednom međunarodnom časopisu ili na portalu a onda će biti distribuiran domaćim i regionalnim medijima, zaključio je Knežević za IN4S.

Izvor: in4s.net

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks