Kija i Sloba su pravili bebu posle Zadruge: Šok priznanje njene majke, evo koja imena su smislili za decu


Kija i Sloba su pravili bebu posle Zadruge: Šok priznanje njene majke, evo koja imena su smislili za decu

Kija Kockar i Sloba Radanović su posle „Zadruge 1" navodno pravili bebu, a ovo je u rijalitiju otkrila njena majka Nadica Zeljković.

Dok je napadala Nenada Aleksića Ša zato što je prevario suprugu Ivanu sa Tarom Simov, Nadica je pokušala da tu situaciju uporedi s ljubavnim trouglom iz prve sezone rijalitija. Ona je podsetila da je Sloba u „Zadruzi 1" prevario tadašnju suprugu Kiju sa Lunom Đogani, ali ju je posle svega molio da se pomire.

- Ša, tvoja veza sa Tarom neće uspeti, vratićeš se Ivani. Preklinjaćeš ženu da ti oprosti! Kao i ovi moji što su se mirili i pravili bebu... Na kraju su se rastali, ali nije to tako lako da se uradi - izlanula se učesnica „Zadruge 4".

Kija i Sloba nikad nisu hteli da pričaju o neuspelom pokušaju pomirenja posle rijalitija. Priznali su samo da su provodili vreme zajedno, ali su tvrdili da nisu obnovili ljubav, a kamoli da su pravili bebu.

- Javna je tajna da su bili zajedno posle ,,Zadruge" i da je Sloba zbog toga otkačio Lunu. Hteli su da spasu brak, čak su smatrali da je pravi trenutak da prave bebu, verovali su da bi ih to zbližilo. Kiji je najveća želja bila da postane majka, pa su radili na tome - otkriva za Kurir izvor blizak bivšim supružnicima i dodaje da je period obnovljene ljubavi bio kratak.

- Kija nikako nije mogla da Slobi pređe preko prevare i nekih ružnih stvari koje je javno govorio o njoj, pa mu je stalno to prebacivala. Sve više su se svađali, neke rasprave su prelazile i u fizičke kontakte, pa su se na kraju razišli. Kockareva je još u ,,Zadruzi" govorila da ce Radanoviću kad-tad roditi dete.

- Imaćemo troje dece. Naša ćerka će se zvati Janja, a sin Njegoš, tako smo se dogovorili. Za treće ćemo lako da smislimo ime - govorila je Kija, dok je folker pred kraj rijalitija izjavljivao da je voli:

- Kija je ljubav mog života. Nikad neću zaboraviti kako sam se lepo osećao kada smo se smuvali. Ne isključujem mogućnost da ponovo budemo zajedno, samo Kristina mora da se dogovori sa samom sobom šta želi.

Izvor: blic.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter