Kćerka bivšeg ministra Ranka Škrbića i snaha sadašnjeg ministra Vojina Mitrovića proširuje biznis i na Federaciju BiH


Kćerka bivšeg ministra Ranka Škrbića i snaha sadašnjeg ministra Vojina Mitrovića proširuje biznis i na Federaciju BiH

Nataša Mitrović, kćerka bivšeg ministra Ranka Škrbića i snaha sadašnjeg ministra Vojina Mitrovića, odlučila je da poslovanje kompanije „Konteent media”, kojom rukovodi, proširi na FBiH, saznaje portal CAPITAL.

Mitrovićeva je nedavno promijenila podatke koji se tiču prebivališta i prezimena, te otvorila kancelariju  u Sarajevu, što je registrovano i u Okružnom privrednom sudu Banjaluka koji je upisao promjenu podataka od značaja za pravni promet firme „Konteent media“.

Kao rukovodilac Poslovne jedinice u Sarajevu postavljena je Željka Gajić.

Ta kompanija, pored kancelarija u Banjaluci, i sada u Sarajevu, ima kancelariju i u Cirihu u Švajcarskoj.

„Konteent media“ se bavi marketingom, brendiranjem, odnosima s javnošću, a pored toga što su im klijenti privatne kompanije, u posljednje vrijeme ih ne zaobilaze ni institucije javnog sektora.

Portal CAPITAL objavio je nedavno da je „Elektroprivreda Republike Srpske“ nedavno izdvojila novac za ovu firmu, odnosno podržala Škrbićevu kćerku u promociji očuvanja prirode.

Inače, “Konteent media” sarađuje i sa Vladom RS, ministarstvima i brojnim državnim institucijama i preduzećima među kojima su, pored ERS, i „Pošte Srpske”, „Opšta bolnica Sveti apostol Luka u Doboju”, „Turistička organizacija grada Trebinje” i drugi.

Mitrovićeva je kćerka Ranka Škrbića, bivšeg SNSD-ovog ambasadora u Srbiji i ministra zdravlja i socijalne zaštite u Vladi RS, a sadašnjeg dekana Medicinskog fakultata u Banjaluci. Udata je za Stefana Mitrovića, sina Vojina Mitrovića, ministra komunikacija i transporta u Savjetu ministara BiH. Iako porodica Mitrović ima privatni biznis i nekoliko kompanija nisu imuni na pozicije u javnom sektoru, pa je Stefan nakon kratkog boravka u kabinetu Milorada Dodika imenovan za direktora Jedinice za koordinaciju poljoprivrednih projekata pri Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS. Nedavno je odlučio i da investira u akcije “Lutrije RS“.

Piše: Svjetlana Šurlan
Foto naslovna: Konteent media
Izvor: capital.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter