Karma je i u politici čudo – Kako su posijali, tako SDP, Nikšić i Mijatović žanju (Foto/Video)


Karma je i u politici čudo – Kako su posijali, tako SDP, Nikšić i Mijatović žanju (Foto/Video)

Odavno nisam čuo ljepšu i bolju vijest od toga da su SDP i Nermin Nikšić ostali bez ijednog delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, te da se i formalno raspala „Osmorka“! Karma je baš čudo, i kako su sijali Nermin Nikšić, Vojin Mijatović, kumče Grbić i ostali SDP-ovci, podmuklo igrali, kandidovali Vojina za delegata kako bi omogućili Dodiku da ima četiri delegata u Domu naroda kvarnim glasanjem u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a tako i ključ od svih vrata u državi, tako im se vratilo juče glasanjem u Parlamentu Federacije BiH.

Najavio sam se će im se podmukle igre, tajni predizborni pakt a potom i otvorena koalicija sa Dodikom i SNSD-om obiti o glavu, da će im koalicija i „Osmorka“ trajati kao mački muž, ali moram priznati da nisam očekivao da će se raspasti ovako brzo, već u januaru, očekivao sam da će izdržati nekako na silu do proljeća.

KME, KME, čuju se uzdasi i škrgutanje zubima prevarenih SDP-ovaca u medijima, koji najavljuju nekako osvetu nevjernim partnerima iz raspale Osmorke, a posebno je nervozan i gnjevan Vojin Mijatović.

 

Sinoć je u CD-u na Fejs televiziji kmečao nad svojom i SDP-ovom tunom sudbinom, ne odgovarajući nikada na pitanje šta je radio i dogovarao danima po banjalučkim restoranima sa Zoranom Tegeltijom, te priznao da će rado biti ministar u Federalnoj Vladi, ukoliko Nikšić nekako postane premijer.

I Vojin pokazuje stalnu opterećenost  i frustracije sa mnom u javnosti, isto kao i njegov pobratim Nenad Nešić, vjerni potrčko iz sjene Milorada Dodika na specijalnim zadacima, sada ministra bezbjednosti, pa me je i sinoć u emisiji spomenuo u više navrata, pokazujući samo nemoć prebiranjem po mom privatnom životu i pitajući se javno kad ću se ženiti, misleći i valjda se nadajući da ću sa ženidbom izgubiti vremena da im mrsim račune, ali se gadno se vara.

Kako radili, tako im Bog pomaže i tako im se vraća, a raspad je tek početak onog što će im se dešavati u smrtonosnom zagrljaju političkih anakondi Dodika i Čovića, koji su ugušili i uništili sve što su prigrlili u zagrljaj.

Piše: Nebojša Vukanović
Video: FACE HD TV/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter