Pravi direktor - Karikaturalni kadar Ujedinjene Srpske: Ne može tv gostovanje bez puškica ali može novi kredit (Foto/Video)


Pravi direktor - Karikaturalni kadar Ujedinjene Srpske: Ne može tv gostovanje bez puškica ali može novi kredit (Foto/Video)

Pošte Srpske žele još jedan kredit od 1,5 miliona maraka. Portal Capital objavio je da ovo javno preduzeće prije dva dana raspisalo novi tender za overdraft kredit od 1,5 miliona maraka na 12 mjeseci i ukupan iznos kamate od 30 000 maraka.

Isti takav kredit Pošte su kod Intesa Sanpaolo banke podigle prije nekoliko dana, piše isti portal. Ovo javno preduzeće ovakve kredite praktikuje godinama kako bi uspjeli održati tekuću likvidnost a ove godine planirano je 4,5 miliona takvog zaduženja.

Pošte Srpske su gubitaš i gubitak je prošle godine iznosio 2,6 miliona maraka a ove godine planiran je gubitak od oko 220 000 maraka za koliko su, otprilike, povećani troškovi zarada i naknada zaposlenih u prvom kvartalu ove u odnosu na prošlu godinu. To je rezultat novog zapošljavanja jer ovo javno preduzeće u istom periodu ima čestrdeset radnika više, piše Capital.

Foto: Miladin Radović čita odgovore na pripremljena pitanja

Direktor Pošta Srpske je kadar Ujedinjene Srpske, Miladin Radović. On je prije nekoliko dana gostujući na prnjavorskoj televiziji K3 privukao pažnju javnosti u Srpskoj jer je sve odgovore na pitanja voditeljice čitao sa papira.

VIDEO:

 

Video: tvk3/youtube.com
Izvor: gerila.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter