Kako su Dodik i Pavlović tražili zabranu negiranja genocida a sada ne žele ni vazduh dijeliti sa Bošnjacima?


Kako su Dodik i Pavlović tražili zabranu negiranja genocida a sada ne žele ni vazduh dijeliti sa Bošnjacima?

Zašto ćute izdajnici Dodik i Lalo Pavlović, ne žele dijeliti vazduh sa Bošnjacima a tražili zabranu negiranja genocida?

Oni koji su prije 17 godina priznavali presude Haškog trinunala, tvrdili da se u Srebrenici dogodio genocid i tražili da se u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvoji Zakon o zabrani negiranja genocida, sada se busaju u prsa i glume nekakve srbende i lažne patriote, planiraju 11-og jula u Srebrenici održati nekakav miting kako bi dodatno podigli tenzije i napravili što veću štetu srpskom narodu i Republici Srpskoj.

Dodikova desna ruka u Podrinju, predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Srebrenici Lalo Pavlović, kao i svi čelnici SNSD-a, ćute i ne komentarišu dokumenta koja sam objavio i dalje objavljujem, kako je SNSD i Radomir Pavlović u ime Skupštine opštine Srebrenica, čiji je bio predsjednik, skupa sa potpredsjednikom Mujom Hasanovićem iz SDA, prihvatao činjenicu da se u Srebrenici dogodio genocid!

Još jednom apelujem na sve da ne srljaju za Dodikom, ne daju sramne izjave kako sa Bošnjacima ne možemo dijeliti vazduh, ne šire tenzije i mržnju, jer sa njima manipuluše Uzurpator, i prisjete šta su on i njegovi saradnici govorili i radili u prošlosti.

U nastavku prenosim tekst portala Despotovina o beščašću, licemjerstvu i poganštinama Radomira Lala Pavlovića, Milorada Dodika i SNSD-a.

 

KAKO SE NA BANJAČKOM KAŽE IZDAJNIK?

Milorad Dodik, čovjek koji je prvi priznao da se u Srebrenici desio „genocid“, pa se kasnije predomislio, na dan izglasavanja sramne Rezolucije u UN najavio je dolazak u Srebrenicu. Taj dan će zajedno sa svojim predsjednikom OO SNSD Srebrenica, Radomirom Lalom Pavlovićem, srbovati malobrojnim Srbima u Srebrenici.
Svi vi koji dođete da aplaudirate „najvećim“ patriotama i Srbima današnjice, pročitajte ovaj dokument iz 2007. god. kada je bilo poželjno zagrliti se sa „međunarodnom“ zajednicom i muslimanima i svoj narod optuživati za najteži zločin u istoriji čovječanstva. A sve to zbog zrna vlasti.

Pitanja koja ovih dana javno postavljaju mnogi Radomiru Lali Pavloviću, postavljamo i mi sa Despotovine. Neka odgovori na banjačkom, ako mu je lakše.

Da li je moguće ?

Danas je za mene, kao političara, poražavajući dan u životu. Saznao sam da je 2007. god. falsifikovana sjednica SO Srebrenica na kojoj su donesena tri najštetnija Zaključka po naš narod.

U pitanju su tri zaključka SO Srebrenica od 26. 3. 2007. god. koja su donijeta na Tematskoj sjednici SO Srebrenica (?).

1. Prvim Zaključkom „SO Srebrenica traži od nadležnih da po hitnom postupku upute u parlamentarnu proceduru donošenje Zakona o zabrani negiranja genocida“,

2. Drugim Zaključkom „SO Srebrenica traži od Međunarodnog suda pravde tumačenje presude“,

3. Trećim Zaključkom „SO Srebrenica prihvata činjenicu da je u Srebrenici počinjen genocid, kako je definisano presudom Međunarodnog suda pravde“.

U pitanju je 2007.god. kada je Radomir Pavlović bio predsjednik Skupštine opštine Srebrenica. U to vrijeme, kao i sada, SDS je bio pod teškim sankcijama, a meni je od strane okupatora uz svesrdnu pomoć domaćih sluga sastavljenih od političara i, posebno, „prevodilaca“ u uredima u Srebrenci, bio zabranjen svaki politički rad. Mnogi odbornici, koji su tada bili u SO Srebrenica, tvrde da sjednica nije održana i da su zaključci doneseni protivpravno kako bi se učvrstio savez SNSD i SDA u Srebrenici, a Radomir Pavlović Lalo zadržao vlast.

SDS će pokrenuti inicijativu na rasvjetljavanju ovog nedjela i stavljanja van snage.

I na ovom primjeru se vidi dokle se ide u nacionalnoj šteti kako bi se sačuvala vlast. Nije ni čudo što će Generalna skupština Ujedinjenih nacija donijeti Rezoluciju o genocidu i trajno staviti odgovornost na naš narod. Pojedici, saučesnici i pomagači će grcati u stečenom bogatstvu za veleizdaju. Nadali su se da ovakvi dokumenti neće ugledati svjetlost dana.

Želim javno da pitam Radomira Pavlovića, da li je moguće da je napravio ovakva tri dokumenta, koja nanose va vijek vijekova štetu nama i našem pokolenju?

– Momčilo Cvjetinović, predsjednik OO SDS Srebrenica

Piše: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: esrebrenica.ba/Momčilo Cvjetinović
Video: Rammstein
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter