Kako se zapalio stari magacin u vlasništvu -Bobar banka- u stečaju, koji se nalazi do fabrike -Sava Semberija-? (Foto)

Kako se zapalio stari magacin u vlasništvu -Bobar banka- u stečaju, koji se nalazi do fabrike -Sava Semberija-? (Foto)

Požara nije bilo u fabrici, izbjegnuta velika šteta. „Hvala narode svima na požrtvovanosti i na efikasnom radu. Ponosan sam kakve službe imamo i koliko smo jedni uz druge kada je najteže, lavovski je odrađen posao“, zahvalio se gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

- Sinoć smo se uvjerili u profesionalnost naše i komšijskih vatrogasnih jedinica koje su brzo i odgovorno pristupile gašenju požara u krugu fabrike „Sava Semberija“ u Bijeljini“, obilazeći pogone ovog preduzeća ocijenio je gradonačelnik Ljubiša Petrović.

Bijeljinskim vatrogascima su odmah pritekli u pomoć kolege iz Lopara, Ugljevika, Janje, Brčkog i Zvornika, a svi zajedno uspjeli su oko 21.50 časova da lokalizuju i ugase požar.

„Što je najbitnije u požaru nema povrijeđenih, a fabrika „Sava Semberija“ je izbjegla višemilionsku štetu. Zbog pravilnog informisanja naroda moram naglasiti da požar nije zahvatio postrojenja, magacine i uopšte proizvodni pogon fabrike „Sava“ već je gorio stari magacin u vlasništvu „Bobar banke“ koja je u stečaju“, dodao je Petrović.

Sve raspoložive gradske i republičke službe Civilne zaštite i MUP-a bile su na terenu i u pripravnosti.

„Hvala narode svima na požrtvovanosti i na efikasnom radu. Ponosan sam kakve službe imamo i koliko smo jedni uz druge kada je najteže, lavovski je odrađen posao“, zahvalio se još jednom Petrović.

Sva okolna naselja i stanovništvo Bijeljine su bezbijedni, a radnici fabrike „Sava“ danas su na uredno na poslu.

Foto naslovna: Gradska uprava Bijeljina
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter