Kako napreduju radovi na izgradnji vila -prve porodice- i njihovih tajkuna? Hoće li uživati u njima ili u zatvoru? (Foto)

Kako napreduju radovi na izgradnji vila -prve porodice- i njihovih tajkuna? Hoće li uživati u njima ili u zatvoru? (Foto)

Gradnja Vile Gorana Dodika, brata Milorada Dodika, dobro napreduje - urađeni su zemljani radovi i počela izgradnja zidova; Optimizam ga ne napušta, iako je NarkoRežim u rasulu.

Gorana Dodika lako je prepoznati - karakteristično pokazivanje srednjeg prsta je karakterna osobina po kojoj je ta porodica poznata.

Ok, imaju i po neki sličan madež. Ali Srednji Prst nerijetko i jedni drugima pokazuju - vježbaju; To im je tradicija.

Sve sa srednjim prstom, Goran Dodik nastavio je sa izgradnjom vile u selu “Priječani” kod Banjaluke, gdje NarkoRežin, njegovi pripadnici, grade banjalučko Dedinje.

Foto: Vidan napredak u izgradnji

Pratim napredak izgradnje - od 21.04.o.g., kada sam objavio njen početak do danas poprilično je urađeno.

Svi zemljani radovi su završeni, kao i temelji, plus početak gradnje zida. Potvrđuje to i fotografija sa gradilišta.

Foto: Početak radova u aprilu

Ide gradnja “k’o iz vode”. 

Šta će im, upitaće se neko? Pa Goran Dodik hoće da pokaže da je uspio u selu Priječani, jer mu je brat pokazao da je uspio u selu Bakinci. 

Foto: Radovi u aprilu

Problem je što neće stći da je završi, a moraće da “guli” - ili u zatvoru ili gdje stigne, kad potpuno rasulo krene. NarkoRežim je na ivici. Uskoro i u “Marici”.

Goran Dodik koji se rijetko pojavljuje u javnosti je ključna osoba koja je zadužena za brojne nezakonite poslove Milorada Dodika. (nastaviće se)

Piše: Slobodan Vasković
Foto naslovna: banjalukain.com
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter