Kako je zbog objave supruge Jelene na Instagramu Novak Đoković -vratio- teniske terene na Dorćolu? (Foto)


Kako je zbog objave supruge Jelene na Instagramu Novak Đoković -vratio- teniske terene na Dorćolu? (Foto)

Zbog objave supruge Jelene pukla pogibija Novaku Đokoviću.

Kao grom iz vedra neba prije nekoliko dana je odjeknula vijest sa je najbolji teniser svijeta Novak Đoković vratio gradu Beogradu Teniski centar „Novak“ i teniske terene na Dorćolu, koje su koristili on i njegova porodica preko kompanije „Femili sport“. Svi radnici Teniskog centra Novaka su sa 1.6.2023. godine dobili iznenadni otkaz, a javnosti nije poznato niti objašnjeno šta je razlog iznenadnog povlačenja?

Slučajno ili ne, ali iznenadno povlačenje se dogodilo samo par dana nakon što je njegova supruga Jelena Đoković na svom instagram zvaničnom nalogu objavila fotografije i video snimke sa masovnih protesta protiv vlasti u Beogradu, sa srcem u znak podrške.

Nezvanično, prema informacija iz Beograda, upravo je ova objava na instagramu bila razlog da se  gradu Beogradu vrati Teniski centar na Dorćolu, gdje su ranijih godina igrani ATP turniri. Ostaje da se vidi da li je sve slučajnost ili u informacijama iz Beograda ima istine.

I košarkaš Branko Lazić, kapiten Crvene zvezde, imao je problema sa objavama na društvenim mrežama. Prvo je na instagram profilu objavljena fotografija i kritika na račun premijerke Ane Brnabić, da bi poslije par sati objava bila povučena a Lazić medijima izjavio da mu je neko navodno hakovao profil.

Sport i politika ne idu zajedno. Političari se često slikaju sa popularnim sportistima, kako bi popravili imidž i dobili podršku u javnosti, iako nema simpatija, iskrenog divljenja i podrške.

Nedavni snimak sa Dodikovog gostovanja na RTS-u, u kome napada Đokoviće i naziva ih „ciganojom popriličnom“, samo nekoliko dana posle srdačnog druženja i slikanja po Banjaluci, to najbolje potvrđuje….

 

Video: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Oglasio se NOVAK ĐOKOVIĆ: Evo zašto smo VRATILI TERENE NA DORĆOLU Gradu Beogradu

Upravni odbor kompanije će fokus rada usmeriti na nove projekte od kojih će neki nastaviti da se bave teniskim razvojem dece i omladine

Kompanija “Tara 2016 S”, u vlasništvu Novaka i Jelene Đoković, donela je odluku da vrati Gradu Beogradu zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak na Dorćolu.

"Dugo smo promišljali i doneli nimalo laku odluku da prestanemo s radom i vođenjem zemljišta, objekata i čuvanjem teniske oaze posle više od 10 godina. Sa velikom zahvalnošću vraćamo zemljište Gradu Beogradu", navodi se u saopštenju.

Na ovom mestu je desetine hiljada dece treniralo tenis i zajedno sa svojim roditeljima stvaralo uspomene i uspehe koji će trajati zauvek, navode iz kompanije.

"Organizovali smo sedam međunarodnih ATP turnira, jedan WTA turnir, dobili najbolje ocene za organizaciju, a najlepšu sliku Beograda, Kalemegdana i Srbije slali smo u ceo svet. Na to smo ponosni".

Zahvaljujemo se svim nadležnim predstavnicima lokalne samouprave, Grada Beograda, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Teniskom savezu Srbije, brojnim kompanijama na ogromnoj pomoći i podršci svih prethodnih godina, dodaje se u saopštenju.

"Hvala hiljadama ljudi koji su provodili vreme u Teniskom centru i zajedno sa nama napredovali, stvarali nezaboravne trenutke. Na kraju, ogromnu zahvalnost dugujemo našim zaposlenima koji su verovali u naš projekat i viziju. Sigurni smo da će ovo mesto ostati sportska duša Dorćola i Beograda. Upravni odbor naše kompanije će fokus rada usmeriti na nove projekte od kojih će neki nastaviti da se bave teniskim razvojem dece i omladine. O tome će javnost biti blagovremeno obaveštena", zaključuje se u saopštenju.

Foto naslovna: novaktenniscenter.com/Starsport
Izvor: Tanjug/k1info.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter