Kako će izgledati -ajfon 13- (Video)


Kako će izgledati -ajfon 13- (Video)

Veruje se da će „ajfon 13“ biti dostupan u četiri varijante, pa se može očekivati da će zadržati sve trenutne veličine ekrana. Ti ekrani će biti identični kao kod „ajfon 12“ modela, sa ravnim ivicama, ali će imati manji izrez na vrhu ekrana. Širina i visina telefona biće isti kao na aktuelnoj generaciji, ali će debljina telefona biti povećana za 0.26 mm

Na internetu su se pojavile prve (nezvanične) informacije o tome kako bi mogao da izgleda sledeći „ajfon“. Prema tim navodima, „ajfon 13“ će zadržati isti dizajn kao i trenutno aktuelna 12. generacija „Eplovih“ telefona, ali će biti za nijansu deblji.

Veruje se da će „ajfon 13“ biti dostupan u četiri varijante, pa se može očekivati da će zadržati sve trenutne veličine ekrana. Ti ekrani će biti identični kao kod „ajfon 12“ modela, sa ravnim ivicama, ali će imati manji izrez na vrhu ekrana. Širina i visina telefona biće isti kao na aktuelnoj generaciji, ali će debljina telefona biti povećana za 0.26 mm.

Kada su kamere u pitanju, moguće su neke promene u njihovom dizajnu. „Epl“ će sva tri objektiva pokriti sa safirnim staklom, tako da će ceo sistem kamera biti vizuelno objedinjen. Hardverski moduli kamera na „ajfonu 13 pro“ i „ajfonu 13 maks“ će biti isti, pa se očekuje da će ta dva modela imati identične karakteristike. Sadašnji „ajfon 12 pro maks“ jedini ima 2.5x optički zum i bolju optičku stabilizaciju, pa se po tome izdvaja od „ajfon 12 pro“ modela, piše portal „Bankar.me“

Ranije je objavljeno i da će kompletna „ajfon 13“ linija imati LiDAR skenere, a ne samo „pro“ modeli, kao što je sada slučaj, prenosi Sputnjik.

Ming Či Kuo, jedan od najpoznatijih (i najpreciznijih) „Eplovih“ analitičara smatra da će proizvodnja i lansiranje ovogodišnjih modela pratiti ustaljenu praksu, pa možemo da ih očekujemo u prodaji tokom septembra 2021. godine.

Izvor: in4s